9 Aralık 2014 Salı

Garanti Bankası internet sitesinde 3 işleme 3 büyük ödül var

Garanti Bankası'nın internet veya cep şubesi üzerinden 31 Aralık'a kadar 3 işlem yapanları 3 büyük ödül kazanma şansı bekliyor. Yılbaşı gecesine kadar devam edecek özel kampanya kapsamında Garanti Bankası internet veya cep şubesinden fatura ödeme, TL yükleme ve kredi kartı ödeme işlemlerinden en az bir tanesini yapanlar, 3 büyük ödül için çekilişe hak kazanıyor. Noter huzurunda yapılacak çekiliş sonucunda 1 kişi Audi Q3 otomobil kazanırken 5 çift Las Vegas tatili ve 50 kişi iPad Mini 3 kazanacak. Garanti Bankası'ndan çekilişe katılma hakkı kazanmak için internet şubesine veya cep telefonuna giriş yaparak fatura ödeme, TL yükleme ve kredi kartı borcu ödeme işlemlerinden en az bir tanesini gerçekleştirmek yeterli oluyor.

1 Aralık'ta başlayan ve 31 Aralık akşamına kadar devam edecek olan Garanti kampanyasında en büyük ödül olarak Audi 3Q 1.4 Turbo FSI 150 HP 5 tronic otomobil dikkat çekiyor. Ayrıca şanslı 5 çift Las Vegas tatili ve şanslı 50 kişi de iPad Mini 3 16 GB Wi-fi kazanma birisini kazanıyorlar. 5 şanslı çifte hediye edilecek Las Vegas tatili 15 - 19 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve 4 gece 5 gün sürecek.

Garanti Bankası Cep Şubesi'ne iPhone, iPad, Android telefon ve tabletler, BlackBerry 10 ve Windows 8 tablet, bilgisayar ve telefon uygulamalarından giriş yapılabiliyor. İnternet sitesine ise tüm bilgisayarlar ile akıllı telefonlar üzerinden ulaşılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder