16 Aralık 2014 Salı

Paraf Kart Taksitli Nakit Avans Nasıl Kullanılır

Halkbank'ın kredi kartı Paraf kart karşımıza aniden çıkan nakit ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli yollar sunuyor. Halkbank Paraf kullanıcıları değişik seçeneklerle taksitli nakit avans kullanabiliyorlar. Para problemini kolayca aşmak için Paraf Kart’ı yanınıza alıp, Halkbank ATM’lerinden birisine gitmek yeterli. Paraf Kart'la tek defada ödemeli olarak nakit avans veya taksitli nakit avans kullanmak mümkün. Nakit avans faiz oranları oldukça cazip seviyelerde.

Paraf Kartın taksitli nakit avans seçenekleri Parafayda kapsamında sunuluyor. Nakit avans yoluyla anında para çekmenin yanısıra, peşin işlemleri sonradan 9 aya kadar taksitlendirme avantajı da var. Kredi kartı borçlarının Borç Kurtaran ile cazip faiz oranlarıyla taksitlere bölünmesi de mümkün oluyor.

Paraf Kart ile 200 TL TL ile 5.000 TL arasında nakit çekim yapanlar Aralık ayında arasında bunu 6 ay veya 9 aya bölerek taksitlendirme imkanına sahipler. Nakit avans kullanımında uygulanan aylık faiz oranı ise % 2.02 seviyesinde hesaplanıyor. 5.000 TL tutarında taksitli nakit avans 6 taksitle ayda 181 TL geri ödeme tutarıyla ödenebiliyor. 9 taksitte ise ayda 125 TL geri ödeme sözkonusu.

Paraf Kart Taksitli Nakit Avans, Halkbank ATM’lerinden, şubelerinden, İnternet Şubesi ve 444 0 400 Halkbank Dialog üzerinden kullanılabiliyor. Karta tanımlanmış ullanılabilir Nakit Avans limiti kadar Taksitli Nakit Avans kullanmak mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder