10 Aralık 2014 Çarşamba

Emeklisini Yapı Kredi’ye taşıyan 300 TL kazanıyor

Yapı Kredi Bankası'nın "Emekli Maaşını Yapı Kredi'ye Taşıyan 300 TL Puan Kazanıyor" kampanyası 31 Aralık akşamına kadar devam ediyor. Maaşını yılbaşı gecesine kadar taşıyıp 36 ay boyunca Yapı Kredi'den almayı taahhüt eden tüm emekliler, 300 TL puan kazanma fırsatını yakalıyorlar. Kampanyaya katılan emekli müşterilere Yapı Kredi Emeklilik Paketi avantajlarının yanı sıra ayrıca ücretsiz Acil Medline Sağlık Hizmeti üyeliği de hediye ediliyor.

Kampanyadan yararlanabilmek için SGK emekli maaş ödemesinin Yapı Kredi Bankası'ndan alınıyor olması, halen maaşını başka bir bankadan alanların maaş taşıma işlemini yaptırması gerekiyor. Bu kampanya SGK bünyesinde maaş alan tüm SSK, Emekli Sandığı ve Bağkur emeklileri için geçrli... En az 500 TL tutarında emekli maaşı alan (3 ayda bir alınan maaşlar için 1.500 TL) emekliler, bundan sonra maaş ödemesini Yapı Kredi'den almayı taahhüt ederlerse kampanyadan yararlanıyorlar.

Başka bir bankadan halen almakta olduğunuz emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşımak da so derece kolay ve basit bir işlem... Sadece kimlik belgesiyle herhangi bir Yapı Kredi şubesine giden emekliler, maaş taşıma işlemini hemen gerçekleştiriyorlar. Gerekli başvuru formunu imzalayarak kampanyaya katılan emekli müşterilere Yapı Kredi Kredi Kartı ve / veya Esnek Hesap ve Banka Kartı veriliyor. Bunların banka tarafından onaylanmasıyla birlikte maaş taşıma kampanyasına katılam sağlanmış oluyor.

Kampanyaya katılan her emekli müşteriye sunulan Yapı Kredi Emeklilik Paketi'nin avantajlarını şöyle sıralayabiliriz:

Hesap İşletim Ücreti Muafiyeti
İnternet Şubesi, Telefon Bankacılığı, Mobil Şube ve ATM’lerden ücretsiz havale
Avantajlı Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanımı
Yapı Kredi ATM’lerinden 3.000 TL günlük para çekme limiti

Kampanya koşullarını sağlayan emeklilere kampanya ödülü 300 TL Worldpuan peşin olarak yatırılıyor. Maaşın alınmaya başlandığı ayı takip eden ay sonunda Yapı Kredi Kredi Kartı veya Yapı Kredi Tlcard'a Worldpuan olarak yükleniyor.

Kampanyadan kazanılan ödüllerin geri alınmaması için emekli maaşınızın 36 aylık süre boyunca Yapı Kredi'ye yatmaya devam etmesi gerekiyor. 36 ay dolmadan herhangi bir sebeple maaş ödemelerinin durması veya başka bir bankadan alınmaya başlanması durumunda, herhangi bir bildirime gerek kalmaksızın verilen ödül tutarı Yapı Kredi Kredi Kartı ve / veya Vadesiz TL Mevduat hesabından faiz işletilmeksizin geri alınıyor.

Kampanyadan SGK emekli maaşı alan emeklinin kendisi veya emeklinin vefatı nedeniyle kendisine maaş bağlanan yakını yararlanabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder