10 Aralık 2014 Çarşamba

İş Bankası Emeklilik Paketi Avantajları

SGK'dan almakta olduğu emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, emekliliğin rahatlığını ve huzurunu İş Bankası Emeklilik Paketi güvencesiyle yaşamaya başlıyorlar. Emekli maaşını 31 Aralık 2014 akşamına kadar İş Bankası'na ilk kez aktaran ve bankada kredi kartı bulunan emekli müşterilerin ilk maaş ödemesini takip eden ay kredi kartına tek seferlik 50 TL değerinde MaxiPuan Hoş Geldin hediyesi yükleniyor. Bu kadarla da kalmayıp İş Bankası Emeklilik Paketi'nin sağladığı tüm avantaj ve kolaylıklardan hemen yararlanıyorlar.

SGK emeklilerine sunulan Emekli Paketi avantajlarından yararlanmak ve emekli maaşını bundan sonra İş Bankası'ndan almak için sadece nüfus cüzdanıyla, en yakın İş Bankası şubesine uğramak yeterli oluyor.

İş Bankası Emekli Paketi'nde neler var?

Türkiye genelinde 1.300'ü aşkın İş Bankası şubesi ve 6 bini aşkın Bankamatikler aracılığıyla emekli maaşına kolayca ulaşabiliyorlar. İsteyen emekliler maaşını İş Bankası şubelerinden çekerken isteyenler de her köşe başında bulunan Bankamatik'lerden yararlanıyorlar.

Bankamatik'lerden maaş çekerken günlük limit uygulamasına takılmadan maaşın tamamını tek seferde çekebiliyorlar.

Uygulama süresince kredi kartı ve ek kartlar için herhangi bir yıllık ücret (yıllık aidat) ödenmiyor.

En az 1 adet fatura talimatı verilmesi koşuluyla İş Bankası kredi kartlarıyla yapılan alışverişlerden kazanılan MaxiPuan’ın % 20’si kadar ilave MaxiPuan kazanılıyor.

İş Bankası şubelerinden açtıracakları TL, Euro veya USD (Amerikan Doları) cinsinden Vadeli Mevduat Hesapları için özel avantajlı faiz oranlarından sunuluyor.

Maaş hesabından Hesap İşletim Ücreti tahsil edilmiyor.

Emekli maaşının ayda bir ödenmesine bağlı olarak ayda bir taksit ödemeli veya üç ayda bir ödenmesine bağlı olarak üç ayda bir taksit ödemeli Emekli Kredisi’nden yararlanıyorlar.

İş Bankası internet şubesi ve telefon şubesinde havale işlemleri tamamen ücretsiz yapılıyor.

İnternet şubesi, İşCep, İşPad ve İşWap kanallarından aylık 3 adet ücretsiz EFT gönderilebiliyor.

Kira ödemeleri için vadesiz TL hesabına düzenli havale / EFT talimatı verilmesi halinde, kira ödemeleri ücretsiz gerçekleştiriliyor.

Maksimum Hesap ile para değer kazanırken talimatlı ödemeler otomatik yapılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder