19 Temmuz 2013 Cuma

Paraf Kart Market Alışverişlerinde Ramazan Bereketi 30 TL ParafPara



Halkbank'ın ayrıcalıklı kredi kartı Paraf, Ramazan ayında da kazandırmaya devam ediyor. 7 Ağustos tarihine kadar sürecek market alışverişi kampanyasıyla toplamda 30 TL ParafPara kazanmak mümkün. Paraf Kart kullanılarak farklı günlerde ve tek seferde yapılan 75 TL ve üzeri market alışverişlerinde; ikinci alışverişe 5 TL, üçüncü alışverişe 5 TL, dördüncü alışverişe 20 TL ParafPara kazanılıyor. Böylece toplamda 30 TL ParafPara kazanmak mümkün oluyor.

Paraf Kart Ramazan Kampanyasına katılmak için “HARCA” yazdıktan sonra boşluk bırakarak Paraf Kartın son 6 hanesini yazıp 3404’e SMS gönderilmesi gerekiyor. SMS ile kayıt işlemini yapan Paraf Kart sahipleri kampanyadan yararlanabiliyor ve 30 Liraya kadar ParafPara kazanıyor. Market harcamalarını yapmadan önce mutlaka kısa mesaj göndererek kayıt olmak gerekiyor, kayıt işleminin yapılmasının ardından ParafPara kazanılıyor.

Kayıt işlemi için göndrilecek SMS mesajının kart sahibi adına bankadan kayıtlı olan cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekli. Gönderilen SMSler ücretsiz, SMS gönderimi için herhangi bir ücret ödenmiyor.

Yapılan alışverilerin market sektöründe olması gereken kampanyada tüm bankaların POSlarından yapılan ödemeler geçerlilik kazanıyor. Mutlaka Halkbank POSlarının kullanılması gerekmiyor.

Paraf Kart Ramazan Kampanyası kart bazında değil, müşteri bazında devam ediyor. Asıl kartlar ve bu karta bağlı ek kartlarla yapılan alışverişler ParafPara kazandırıyor. Müşteri bazında toplam kazanabilecek maksimum ParafPara 30 TL. İşlemlerin farklı günlerde yapılması gerektiğinden aynı gün içinde gerçekleşen 75 TL ve üzeri işlemlerden sadece bir tanesi geçerli oluyor.

Paraf Kartla yapılan işlemler ve Parafly Kart, Halk Bankası ticari kartları ve ParafPara kullanılarak yapılacak işlemler kampanyadan yararlanamıyor. Kazanılan ParafParaların 30 Aralık tarihine kadar harcanması gerekiyor. Sanal POS harcamaları ve sanal kart ile yapılan ödemeler kampanyada değer kazanmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder