21 Temmuz 2013 Pazar

Akbank Kamu Çalışanlarına Özel Kredi Kampanyası

Akbank kamu çalışanlarına özel Anında Kredi kampanyası yaz aylarında da hız kesmeden devam ediyor. Kamu personeline özel anında kredi kampanyası sadece pratik değil aynı zamanda hesaplı çözümler sunuyor. Akbank’ın Akbank Kamu Kredisi ürününde faizler düştü. Tüm kamu çalışanları Akbank'ın kendilerine özel düşük faiz oranlarından yararlanıyor. Akbank Kamu Kredisi kampanyasında faiz oranları % 0,95′den başlıyor. Dileyen kamu çalışanları % 0,85’den başlayan faiz oranı ve 99 TL kredi kullandırım ücreti ile kredi kullanabiliyor. Bunun dışında kredi kullandırım ücreti ödemeden, masrafsız olarak % 1,03 faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar.

Akbank Kamu Kredisi için başvurularda sadece nüfus cüzdanını göstermek yetiyor. Kamu personeline anında kredi başvurusu Akbank’ta. Kamu çalışanları sadece nüfus cüzdanlarıyla anında kredilerini alabiliyor. Üstelik Akbank Kamu Kredisi seçeneklerinin üst limiti tam 75.000 TL.

Akbank’ın kredi fırsatından yararlanmak için hemen Akbank şubesine gitmek ve nüfus kağıdını göstererek başvuru yapmak yeterli. Kamu Kredisi başvurusu yapmak için Akbank müşterisi olmak gerekmiyor. Akbank’lı olsun veya olmasın tüm kamulular kampanyadan yararlanarak kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Akbank Kamu Kredisi için başvuranlardan nüfus cüzdanı dışında herhangi bir belge istenmiyor. Belge istenmeyen kampanya yaz ayları boyunca devam ediyor. Kredi 3 ay ertelemeli olarak ve 60 ay vadeye kadar kullanılabiliyor. Dileyenler 75.000 TL’ye kadar kredi seçeneklerinden yararlanabiliyor. Temmuz'da kredi başvurusu yapanlar ödemelerine Ekim ayında başlıyorlar.

Akbank’ın kamu çalışanlarına özel Anında Kredi kampanyasına başvuru yapmak çok kolay. Prosedür ve evrakla uğraşılmadan başvuru yapılabilen kampanyada nüfus cüzdanı dışında hiçbir belge istenmiyor. İstedikleri herhangi bir Akbank şubesine uğrayan kamu çalışanları sadece nüfus cüzdanlarıyla Kamu Kredisi başvurusu yapabiliyorlar. Kredi başvurusunun ardından kredi hemen kullanıma hazır hale getiriliyor.

Yoğun ilgi gören ve kamu çalışanlarından olumlu yorumlar alan kredi kampanyasında 3 ay erteleme seçeneği var. İsteyen kamu çalışanları ödemelerini 3 ay erteleme şansına sahip oluyorlar. Kamu çalışanları için kredi kullanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Akbank'ın kamu personeline özel kredisi düşük faiz oranları, kredi kullandırım ücreti ödememe seçeneği ile masrafsız olarak ve sadece nüfus cüzdanıyla kredi kullanma imkanıyla ön plana çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder