10 Temmuz 2013 Çarşamba

3340 Opet 45 TL Bonus Akaryakıt Kampanyası Temmuz 2013

Bonus Kart'ın bir yeni akaryakıt kampanyası bu kez Opet işbirliği gerçekleşiyor. Kampanya kapsamında 15 Temmuz’a kadar Opet istasyonlarında Bonus Card ile akaryakıt ya da otogaz alanlar 45'ye kadar bonus kazanıyorlar. Kampanyadan yararlanmak için alışverişlerin farklı günlerde ve tek seferde yapılması gerekiyor. 5 defa 75 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması tam 45 TL bonus kazandırıyor. Aynı gün içinde yapılan 75 TL ve üzerindeki harcamalardan sadece bir tanesi geçerli oluyor. Bu arada söyleyelim kampanyadan bonus kazanmak için öncelikle kampanyaya katılım işlemini yapmak gerekiyor. Kayıt için OPET yazıp 3340’a göndermek yeterli oluyor. Bu numara Garanti Bankası'ndan Bonus Kartı olan katılımcılar için geçerli.

Garanti Bankası Bonus Card ile kazanılan bonus 23 - 31 Temmuz tarihleri arasında Bonus üyesi OPET veya SUNPET istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alımlarında kullanılabiliyor. Diğer bankaların Bonus kredi kartları ile kazanılan bonus tutarı ise yine aynı tarihler arasında ve aynı yerlerde yapılacak harcamalarda indirim olarak kullanılabilecek.

Bonus, Bonus Flexi, Bonus Genç, Flexi, Money Visa ,Miles &Smiles kredi kartları ile kampanyaya katılmak ve 45 TL bonus kazanmak mümkün. Deniz Bonus sahiplerinin kampanyaya iştirak etmeleri için OPET yazıp 3280'e, Şeker Bonus sahiplerinin 7353'e, ING Bonus sahiplerinin 2205'e, TEB Bonus sahiplerinin 4616'ya SMS atmaları gerekiyor. Türkiye Finans Happy Card kullanıcıları ise kredi kartlarının son 6 hanesini yazıp 2442'e, Burgan Bonus Card kullanıcılarının 8222'ye, Tekstilbank Bonus Card kullanıcılarının 05327524404'e SMS göndermeleri yeterli oluyor. ABank Bonus Card sahipleri ise daha şanslı, çünkü kampanyaya katılım için SMS göndermeleri gerekmiyor.

Bonus Flexi, Bonus Genç ve Flexi Card kullanıcıları ise Opet kampanyasına katılmak için EVET OPET yazarak kartlarının son 6 hanesini 3340'a SMS atmaları gerekli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder