21 Temmuz 2013 Pazar

Vakıfbank 60 Ay Vadeli 50.000 TL Bayram Kredisi

Vakıfbank her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği Bayram Kredisi kampanyasını bu yıl erken başlattı. Ramazan’ın başlamasıyla beraber gündeme gelen Vakıfbank Geleneksel Bayram Kredisi kampanyasında uygun faiz oranları ve 60 aya varan vade seçenekleriyle halinizden anlayan bayramlık kredi sunuluyor. Kampanya için bu yıl “Vakıfbank’tan ailecek unutulmaz bir bayram geçirme kredisi” şeklinde keyifli bir slogan belirlendi.

Vakıfbank’ın Geleneksel Bayram Kredisinde 12 aydan başlayıp 60 aya kadar uzanan vadelerde 20.000 TL ve 50.000 TL tutarında bayram kredisi dilimleri yer alıyor. Bütçenize hangi vade uygunsa o vadeyi seçebiliyor, buna paralel değişen aylık taksitler halinde geri ödeme yapabiliyorsunuz. Vakıfbank’ın Bayram Kredisinde 3 ay erteleme seçeneği bulunmuyor ama aylık taksitler her bütçeye uygun düzenlenmiş olduğu için kolay ödeme fırsatı tanınıyor.

Vakıfbank’tan 50.000 TL tutarında bayram kredisi kullananlar, bunu 24 ay vadede ödemeyi seçtikleri takdirde % 0.99 faiz üzerinden aylık 2 bin 406 TL geri ödeme yapabiliyorlar. Miktarı düşük tutarak 24 ay vadeyle 20.000 TL bayram kredisi kullananların aylık taksidi ise 833 TL’ye kadar düşüyor. Faizsiz olan bu seçenekte 3 bin TL tutarında dosya masrafı alınıyor ve kredinizi 17.000 TL olarak alıyor, sonrasında 24 ay boyunca 833 TL taksitler halinde geri ödeme yapabiliyorsunuz.

Vakıfbank’tan kullanacağınız ihtiyaç kredisini sadece bayram harcamalarınız için değil, tüm hayallerinizi gerçekleştirmek, hayatınızı ertelemek istediğiniz her türlü harcamanızda kullanabilirsiniz. Vakıfbank Geleneksel Bayram Kredisi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için size en yakın Vakıfbank şubesine uğrayarak müşteri temsilcinizle görüşebileceğiniz gibi, Vakıfbank internet şubesini ziyaret ederek dilediğiniz tüm bilgileri alabilirsiniz.

Vakıfbank Bayram Kredisinde kefil ön şartı bulunmuyor ama şube yetkilileri gerekli gördüğü takdirde kefil talep edebiliyorlar. Görüşme yapmadan önce bu durumu da göz önünde bulundurmanızda yarar var. 1 yıllık Hayat Sigortası prim tutarı ise, 35 yaşındaki erkek müşteri için hesaplanıyor, kredi tutarına, vadesine ve müşterinin yaşına göre değişiklik gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder