28 Şubat 2014 Cuma

Yapı Kredi World Card Limit Artırımı Nasıl Yapılıyor

Yapı Kredi Bankası World Card için limit artırımı yapmak çok kolay. World Card sahipleri tercih ettikleri herhangi bir bankacılık işlem kanalından limit artırım işlemini yapabiliyorlar. Yapı Kredi bu konuda değişik seçenekler sunuyor. Türkiye'nin en prestijli ve yaygın kullanımı olan kredi kartlarından biri olan World Card'ın limit artırım işlemleri Yapı Kredi şubeleri, Yapı Kredi Telefon Bankacılığı veya Yapı Kredi İnternet şubesinden gerçekleştirilebiliyor. Kart sahibi bu kanallardan herhangi birini kullanarak kredi kartı limit arttırımı talebi yapabiliyor. Banka tarafından uygun görülmesi durumunda World Card limit yükseltme işlemi gerçekleştiriliyor.

Daha önceleri bankalar kendi başlarına kredi kartı limit artırım işlemini yapabiliyorlardı. Ancak son düzenlemelerle artık kart sahibinin haberi ve rızası olmaksızın kredi kartı limiti artırımı yapılamıyor. Temel kural olarak limit artışı için kart sahibinin başvurusu gerekiyor. Ancak bunun da bazı istisnaları var. Bankalar kredi kartı müşterilerini arayarak ya da şubede görüşerek limit artırımı yapmak isteyip istemediklerini sorabiliyorlar. Bu durumda limit artırımını kabul etmeniz ve beyan etmeniz durumunda limit artışı yapılabiliyor.

Limit yükseltmek için bir diğer yol ise otomatik limit artışı talimatı vermek. Bankaya kredi kartınızın limitinizin belirli dönemlerde otomatik olarak artırılması için talimat verirseniz bu dönemler geldiğinde kredi kartı limiti belirlenen tutar doğrultusunda otomatik olarak artıyor.

Türkiye'nin en bonkör kredi kartı olan World Kart sağladığı pek çok avantajlar ve kazandırdığı puanlarla dikkat çekiyor ve herkesin sahip olmak istediği kredi kartlarının başında geliyor. World Card pekçok indirim, taksit ve ödeme erteleme gibi imkanlar sunuyor. World Card zaman zaman akaryakıt şirketleriyle gerçekleştirdiği kampanyalarla da bedava akaryakıt ya da indirim imkanları sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder