8 Şubat 2014 Cumartesi

Bonus Kart Şubat Ayına Özel 50 TL Bonus Kampanyası



Bonus Kart'ın beraber çalıştığı bütün bankaların müşterileri için başlattığı özel şubat kampanyası devam ediyor. 28 Şubat akşamına kadar sürecek kampanyaya katılan Bonus Kard sahipleri, tek seferde Bonus üyesi işyerlerinden yapacakları giyim, kozmetik, elektronik veya restoranlarda yapacakları 3 kere 50 TL ve üzeri harcamalarına 50 TL bonus hediyesi kazanıyorlar.

Bonus'un beraber çalıştığı Garanti Bonus, Deniz Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy, Burgan Bonus, ABank Bonus, Tekstilbank Bonus ve PTT Bonus için düzenlenen kampanyaya katılmak için yapılacak ilk harcamadan önce "ŞUBAT" yazıp ilgili bankanın SMS numarasına bir SMS göndermek yeterli oluyor. Garanti Bonus sahipleri 3340'a, Deniz Bonus sahipleri 3280'e, TEB Bonus sahipleri 4616’ya, Şeker Bonus sahipleri 7353'e, ING Bonus sahipleri 2205'e, Türkiye Finans Happy sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442'ye, Burgan Bonus sahipleri 8222’ye, ABank Bonus sahipleri 4055’e, Tekstilbank Bonus sahiplerinin ise 0 532 752 44 04’e SMS göndermesi gerekiyor. PTT Bonus sahiplerinin ise ilk alışveriş öncesi SMS göndermek gibi bir zorunluluğu bulunmuyor.

Kampanyaya sadece giyim, kozmetik, elektronik ve restoran sektörlerinde yapılacak harcamalar dahil ediliyor. Garanti Bonus'lar, Money Bonus, Flexi, Paracard, Bonus Business ve Easy Card gibi kredi kartları da kampanya kapsamında kabul ediliyor. Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için ilk harcamadan önce "EVET SUBAT" yazıp bir boşluk bırakıp kartlarının son 6 hanelerini 3340'a göndermeleri gerekiyor. Kampanyaya peşin ve taksitli işlemlerin hepsi dahil bulunuyor.

Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilkinin kampanya kapsamına dahil olduğunu unutmayın. Aynı işyerinden aynı gün içerisinde yapılacak ikinci, üçüncü alışverişler kapsam dışı tutuluyor. Kampanyaya iki defa katılmak isteyenlerin alışveriş için ertesi günü tercih etmesi gerekiyor.

Bonus Kart kampanyasından kazanılan 50 TL tutarındaki bonus hediyesi, 4 ve 10 Mart tarihleri arasında kullanılabiliyor. Eğer bu tarihler arasında kullanılmazsa geri alınıyor.

Kampanyaya sanal kartlar, sanal pos, MoTo (Mail order, Telephone order), Paypass işlemlerinin de dahil olduğunu hatırlatalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder