11 Şubat 2014 Salı

Garanti Kış Kredisi %0,99 faizli ve 99 TL dosya masraflı

Garanti Kış Kredisi kampanyasıyla yılın ilk kredi fırsatını değerlendirenler karlı çıkıyor. Kredi kullanıcıları için her zaman cazip faiz ve masraf oranlarıyla kredi imkanları sunan Garanti Bankası son kampanyasında da uygun kredi koşulları sağlıyor. Garanti Kış Kredisi faiz oranı % 0,99, dosya masrafı ise 99 TL. Düşük faiz oranlı ve uygun dosya masraflı Kış Kredisi kampanyası 2014 yılının ilk ses getiren kredi kampanyası olacağa benziyor.

100.000 TL'ye kadar 36 aya varan vadelerle sunulan Garanti Kış Kredisi kampanyasında aylık faiz oranı % 0,99'dan başlıyor. Dosya masrafında ise başlangıç tutarı 99 TL. Kampanya kapsamında 3.000 TL krediyi 9 ay vadeli olarak 0,99 aylık faiz oranı ve 99 TL dosya masrafı ile kullanmak mümkün. Kampanyada diğer vade ve tutarlar için farklı faiz oranları ve dosya masrafı tutarları geçerli. Örneğin 10.000 ihtiyaç kredisinin 36 ay vadeli olarak alınması durumunda aylık faiz oranı % 1,39, dosya masrafı ise 250 TL olarak gerçekleşiyor. 30.000 TL krediyi yine 36 ay vadeli olarak 250 TL dosya masrafı ve % 1,35 faiz oranıyla kullanmak mümkün.

Garanti Bankası Kış Kredisi başvurusu üzerinde vatandaşlık numarası bulunan kimlik belgesiyle yapılabiliyor. Genellikle nüfus cüzdanı dışında bir belge istenmiyor. Ancak bazı durumlarda bazı kredi müşterilerinden gelir belgesi talep edilebiliyor. Kredi başvurusu yapan kişinin SGK kaydının olmaması ya da doğrulanamaması durumunda gelir belgesi isteniyor. Bunun yanında asıl kazançları dışında ek gelir beyan etmek isteyenlerin de gelirlerini belgelendirmeleri gerekiyor. Kredi başvurularında istisnai durumlar dışında kefil istenmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder