17 Şubat 2014 Pazartesi

Denizbank 0,89 Faiz Oranlı 36 Aya Varan Vadeli Kredi Kampanyası

Denizbank % 0,89'dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vadelerle yepyeni bir kredi kampanyası başlattı. Kış ortasında güneşli günler yaşadığımız şu anlarda bu kredi kampanyası herkesin Deniz'e girmesini sağlayacak gibi. Düşük faiz oranlarıyla iyi bir kredi kampanyası arayanlar dilerlerse kredilerini televizyon, buzdolabı gibi beyaz eşya alımlarının finansmanı için de kullanabilirler. Beyaz eşya ve elektronik eşyada getirilen taksit sınırlamasını aşmanın ve 36 aya varan vadelerle geri ödeme yapmanın en iyi yollarından biri de Deniz'den yeni çıkan bu kredi kampanyası olabilir.

Denizbank'ın kredilerine cep telefonuyla kolaylıkla başvuru yapılabiliyor. Herkesin bildiği gibi Denizbank'ın kredileri kesin onaylı olarak kullanılıyor. 3280'e mesaj gönderenler kolaylıkla Denizbank kredisi için başvuru yapmış oluyorlar. Denizbank Cebimde Kredi başvurusu yapmak için TC kimlik numaranızı 3280'e göndermeniz yeterli. Kısa süre içinde kredi onayınız cep telefonuna geliyor ve bu mesaj kesin onay niteliği taşıyor.

Denizbank'ın son Cebimde Kredi kampanyasında 9 ay vadede 0.89 faiz oranından yararlanmak mümkün. Tüm vadeler ve tutarlar için 99 TL sabit dosya masrafı uygulanıyor. Kampanya kapsamında maksimum vade süresi 36 ay. Kullanılabilecek maksimum kredi tutarı ise 30.000 TL olarak açıklandı. Kolay başvurulu, hızlı onaylı ve cazip koşullara sahip iyi bir ihtiyaç kredisi arayanlar için Denizbank'ın son Cebimde Kredi kampanyası birebir. Kış ortasında olmamıza rağmen bahar havası yaşadığımız şu günlerde Denizbank'ın bu kış kredisi kampanyası da kredi kullanıcıları arasında bahar havası yaşatacak cinsten. Kredi başvuru onayını cep telefonlarına alanların en yakın Denizbank şubesine gitmeleri ve kredi başvurularını tamamlamaları krediyi hemen kullanmaları için yeterli oluyor. Kampanya 14 Mart 2014 tarihine kadar devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder