28 Şubat 2014 Cuma

Vera Yazarkasa Pos Alana 1.19 Faizli Kredi Denizbank'ta

Kobi ve esnaf kredileri alanında kısa sürede önder bankalardan biri haline gelen Denizbank'ın düşük faizli yeni bir kredi sürprizi var. Yazarkasa pos cihazlarının kullanılmasının zorunlu hale gelmesinin ardından Denizbank'tan da cihazların alımını kolaylaştırıcı kampanyalar ardarda gelmişti. Bugünlerde Denizbank kobi ve esnaf için yeni bir kampanya başlattı ve değişik kredi seçenekleri sunuyor. Buna göre Vera yazarkasa alanlar kullanacakları kredide karlı çıkıyorlar. Vera Paketi olarak sunulan kredi seçeneğini terci eden esnaf ve kobiler % 1.19 faiz oranıyla kredi kullanmanın tadını çıkartıyorlar. Dosya masrafsız olarak sunulan kredide maksimum kullanılacak kredi tutarı 50.000 TL. Vade ise bugünlerde yasal olarak üst sınır haline getirilen 36 ay. Vera Paketiyle yeni Vera yazarkasa POS'larını Denizbank'tan alanlar aynı zamanda % 1.19 faiz oranıyla, dosya masrafsız kredi alma şansını yakalıyorlar. Krediyi bu cazip oranlarla kullanmak için en yakın Denizbank şubesine uğrayarak kredi başvurusuyla birlikte yazarkasa POS alacağınıza dair taahhütname imzalamanız yeterli oluyor.

Denizbank tarafından esnaf ve kobilere sunulan bir diğer kredi seçeneği ise SİGORTA PAKETİ. Denizbank'tan “Kobim Güvende” veya “İşyerim Güvende” sigortası yaptıranlar yine 50.000 TL'ye kadar ve 36 aya kadar vadelerle, dosya masrafı ödemeden aylık % 1.49 faiz oranıyla kredi kullanıyorlar.

Kampanyanın startı Şubat ayında verildi ve Nisan sonuna kadar kredi fırsatlarından yararlanma imkanı var. Kampanya başvuruları Denizbank şubelerinden yapılıyor. Kefilsiz olarak kullanılabilen her iki kredi seçeneğinde de dosya masrafı ödenmiyor ve 36 aya kadar vade fırsatından yararlanmak mümkün oluyor. Fırsatlarla ilgili ayrıntılı bilgi almak ve hemen kredi başvurusu yapmak için en yakın Denizbank şubesine gitmek yeterli. Denizbank bu kredi kampanyasıyla da bir kez daha 'KOBİ’lere Hayat Deniz’de Güzel!' dedirtiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder