19 Şubat 2014 Çarşamba

Bank Asya 2 Gram Altın Hediyeli Emekli Maaşı Taşıma Kampanyası

Bank Asya 'Emekli Maaşınız Altın Değerinde' sloganıyla emeklilere yönelik yepyeni bir kampanya başlattı. Şubat, Mart ve Nisan ayları boyunca devam edecek kampanyayla maaşlarını Bank Asya'ya taşıyan emekliler 2 gram altın hediye kazanıyorlar. Üstelik maaş aktarımı yapan emekliler sadece Bank Asya ATM'lerinden değil tüm banka ATM'lerinden ücretsiz olarak para çekme, bakiye sorgulama işlemlerini yapabiliyorlar.

Emekli maaşı ödemelerini Bank Asya'ya taşımak çok kolay. e-Devlet şifresi olan herkes devletin turkiye gov tr sitesinden emekli maaşı banka taşıma işlemini yapabiliyor. e-Devlet şifresi tüm PTT işyerlerinden alınabiliyor. Tüm bağ-Kur, SSK ve Emekli Sandığı emeklileri maaş taşıma işlemini yaparak Bank Asya'nın 2 gram altın hediyesi fırsatından yararlanabiliyor. Başvurunun yapılmasının ardından 30 ile 45 günlük bir sürede emekli maaşı Bank Asya'ya yatırılmaya başlanıyor.

İlk kez emekli maaşını Bank Asya'ya taşıyan emekliler kampanyadan yararlanabiliyorlar. Şu anda emekli maaşını Bank Asya üzerinden alan emekliler kampanya kapsamında değerlendirilmiyor.

2 gram altın hediyesini kazanmak için en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatının müşterinin hesabı ya da kredi kartına bağlanmış olması gerekiyor. Sözkonusu talimatların kampanya süresince açık durumda olması gerekli. Şu anda Bank Asya üzerinden iki adet otomatik ödeme talimatı olanlar da maaşlarını Bank Asya'ya taşımaları halinde hediyeye hak kazanıyorlar. Kazanılan 2 gram altın hediyesinin kaybedilmemesi için emekli maaşı ödemelerinin en az 2 yıl boyunca Bank Asya'dan yapılmaya devam etmesi gerekiyor. İlk maaşın 1 Ağustos tarihine kadar Bank Asya'ya yatmış olması da istenen bir başka koşul. 2 gram altın ödülü yarım gram şeklinde toplam dört defada 6 ayda bir hesaba yatırılıyor.

Emekli maaşının yatırıldığı hesap için hesap işletim ücreti alınmıyor. Bunun yanında maaşlarını Bank Asya'dan alan emekliler kredi kartı için de yıllık üyelik ücreti ödemiyorlar. Bunun yanında havale - EFT işlemlerinde de bazı ücretsiz işlem yapma hakları sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder