17 Mart 2014 Pazartesi

Yapı Kredi Esnaf Kredisi 50 Bin TL Limitli

Yapı Kredi Bankası esnaf kredisi kampanyalarıyla daha önce de devamlı gündeme gelmişti. Esnafa her zaman destek olmayı sürdüren banka yeni bir esnaf kredisi kampanyasının daha startını verdi. Esnafın işlerinin tıkır tıkır yürümesini sağlamak amacıyla nakit desteği sunmayı amaçlayan Yapı Kredi bir kez daha esnafa ve kobilere cazip koşullarla ticari kredi sunuyor. Kampanya bünyesinde kredi kullanan esnaf ve kobiler 50 Bin Lira'ya kadar kadar nakit ticari kredi desteği alabiliyorlar.

Esnaf kredisi ürünü eşit taksitli geri ödemelerle sunuluyor. Bankanın son kampanyası kapsamında kredi kullanmak isteyen esnaf için 2 ay öteleme imkanı da sunuluyor. Ötelemeli geri ödeme planına göre Mart ayı içinde kredi kullananlar geri ödemelerini iki ay öteleme imkanına kavuşuyor. Yapı Kredi'nin Esnaf Kredisi kampanyası Nisan ayında da devam edecek. Kampanyada uygulanan faiz oranları % 1.24'den başlıyor.

2014 Şubat ayından sonra Çam veya Sedir Paketi alan esnaf ve kobiler için % 1.24 faiz oranı geçerli. Kampanyada uygulanan standart faiz oranı ise % 1.34.

Esnaf Kredisi kampanyasıyla kredi çekenler 25.000 TL kredi için 500 TL dosya masrafı ödüyorlar. 50.000 TL kredi içinse ödenmesi gereken dosya masrafı 750 TL oluyor.

Nisan sonuna kadar devam edecek Yapı Kredi Bankası Esnaf Kredisi kampanyasıyla 50 Bin TL'ye kadar nakit kredi desteği sağlamak mümkün. Kampanyadan yararlanmak için en yakın Yapı Kredi Bankası şubesine uğramak yeterli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder