25 Mart 2014 Salı

TEB Pratik Kredi'ye Başvurmak İçin TC Kimlik No'sunu 4466'ya SMS At

Ekonomideki belirsizliklere rağmen TEB'in kredi kampanyaları hız kesmiyor. Kredi kullanıcılarının tercih ettiği bankaların ilk sıralarında olan TEB'in son Pratik Kredi kampanyası devam ediyor. Televizyon reklamlarında bir kez daha Selahattin Bey'i izlediğimiz TEB Pratik Kredi acil paraya ihtiyacı olanlar için hızlı ve pratik bir nakit çözümü sunuyor. Son kredi kampanyasıyla ayda 89 TL'den başlayan taksitlerle ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. 2.500 TL kredi, 36 ay taksitle aylık 89 TL ödemelerle sunuluyor. Bu tutar ve vade için aylık faiz oranı % 1.17 uygulanıyor. Dosya masrafı 89 TL olurken 76 TL sigorta bedeli ödeniyor. Tek kredi seçeneği bu değil kuşkusuz. TEB'de değişik tutarlar ve farklı vadeler için değişik faiz oranlarıyla kredi seçenekleri var.

TEB Pratik Kredi'ye başvurmak için cep telefonundan kısa mesaj atmak yeterli. TC kimlik no'sunu 4466'ya SMS olarak gönderenler TEB Pratik Kredi için başvuru yapmış oluyorlar. olarak atmak. Kredi cevabı hemen cep telefonuna geliyor. TEB Pratik Kredi başvurularında tek kimlik yeterli. TEB web sitesinden, İnternet Şubesi'nden, TEB ATM’lerinden, 0850 200 0 666 numaralı TEB Telefon Şubesi'nden de Pratik Kredi başvurusu yapmak mümkün.

Bahar aylarında başlayan son kampanya nakit ihtiyacı olanların cüzdanı ısıtacak gibi gözüküyor. Adı üstünde TEB Pratik Kredi'ye başvurmak da, kredi kullanmak ve geri ödemek de çok pratik. Başvurularda sadece kimlik belgesi isteniyor ve kredi işlemleri kısa süre içinde sonuçlandırılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder