23 Mart 2014 Pazar

9 Ay Taksitli Axess Hızlı Para ile Anında Nakit

Türkiye'nin en saygın ve en çok tercih edilen kredi kartlarının başında gelen Axess sağladığı avantajlarla dikkat çekiyor. Acil nakit ihtiyacı duyanlar Axess Hızlı Para ile hemen nakte ulaşabiliyorlar. Acil nakit ihtiyaçları için hızlı bir çözüm olan Axess Hızlı Para ile aylık % 0.89 faiz oranıyla hemen nakit çekmek mümkün. Kredi başvurusu yapmadan, anında nakit çekme imkanı sağlayan Hızlı Para, % 6,8'i oranında hizmet bedeli ücretiyle kullanılıyor. Hizmet ücreti ilk ekstreye yansıtılıyor. Çekilen nakit 9 aya varan taksitlerle geri ödenebiliyor.

Hızlı Para ile Ne Kadar Taksit Öderim? Axess Hızlı Para ile 9 ay taksitle 1.000 TL kullandığınızı düşünelim. Bu tutar ve vade için aylık 125 TL taksit ödüyorsunuz. 2.000 TL nakit çekimi için 9 ay boyunca ödenecek taksit miktarı aylık 250 TL oluyor. Axess Hızlı Para 2 ay ile 9 ay arasında vade imkanı sunuyor. Kredi kartına tanımlanan nakit çekim limitlerini aşmamak koşuluyla bir defada en az 500 TL, en fazla 20.000 TL Hızlı para kullanmak mümkün.

Hızlı Para'yı Hangi Kanallardan Çekebilirim? Axess Hızlı Para kullanmak için "HP" yazıp 2522'ye SMS atmak yeterli. Bu numaraya gönderilen kısa mesajlari için banka tarafından geri dönüş yapılıyor. Bir diğer pratik Axess Hızlı Para kullanma yöntemi ATM'den çekim yapmak. Eğer Axess sahibiyseniz en yakın Akbank ATM'sine giderek Hızlı Para işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

444 25 25 Akbank Telefon Şubesi aracılığyla Hızlı Para kullanmak da mümkün. Bunun için kredi kart numarası ve şifrelerini girdikten sonra kredi kartı menüsünden 3'ü tuşlayarak Hızlı Para işlemi yapılabiliyor. Direkt İnternet müşterisi olanlar buradan da Hızlı Para işlemi ypaıyorlar. Bunun için Kart İşlemleri menüsünden Hızlı Para'yı seçmek yeterli oluyor. Doğrudan Akbank şubelerine giderek de Hızlı Para ile nakit çekim işlemini yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder