6 Mart 2014 Perşembe

Axess Kobi Kredisi İçinde Hazır Kart

Esnaf Axess Kobi Kart ile tanışıyor. Kredisi içinde bir kredi kartı olan Axess Kobi ile esnaf dilediği her zaman ve her yerden ticari krediye anında ulaşıyor. Axess Kobi Kart ile esnafın kredisi her an cebinde oluyor.

Axess Kobi Kart sahipleri kredilerini diledikleri anda ATM’den, Akbank Direkt Internet’ten, 444 23 23 KOBİ Hattı’ndan veya şubeden çekebiliyorlar. Axess Kobi ile kullanılan ticari kredi taksit taksit geri ödeniyor. Axess Kobi'nin şirket kredi kartı özelliği sayesinde şirket harcamalarını da aynı kart üzerinden yapmak mümkün.

Axess Kobi ile 24 aya kadar vadelerle taksitli kredi kullanılabiliyor. Axess Kobi Kart kullanılarak Akbank ATM’lerinden, Akbank Direkt İnternet’ten, 444 23 23 KOBİ Hattı’ndan ve Akbank Şube’lerinden anında kredi çekmek mümkün oluyor. Kredi geri ödemeleri 24 aya varan vadelerde yapılıyor.

Axess Kobi Kart ile kredi çekme işleminin dışında vadesiz mevduat hesabına ulaşılabiliyor, para çekme, bakiye sorma, ekstre görüntüleme gibi işlemler kolaylıkla yapılabiliyor.

Axess Kobi kullanılarak yurt içi ve yurt dışında alışveriş yapılabiliyor ve chip-para kazanılabiliyor. Taksit İste seçeneği ile yapılan alışverişler ve harcamalar 9 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Erteleme İste fonksiyonu sayesinde ise harcamaların ödemesini 90 güne kadar ertelemek mümkün. Axess Kobi Kart ile talimat verilerek fatura ve SGK prim ödemeleri de otomatik olarak yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder