21 Mart 2014 Cuma

Odeabank Nakit Hazır Günde 4 TL'ye 0.99 Faizli Kredi

Odeabank'ta Nakit Hazır kredi kampanyası devam ediyor. Günde 4 TL'den başlayan taksitlerle ihtiyaç kredisi kullanma fırsatının sunulduğu Odeabank Nakit Hazır kampanyası 15.000 TL'ye kadar kredi kullanma fırsatı sunuyor. Evraksız ve belgesiz olarak sunulan kredi % 0.99'dan başlayan faiz oranları ile sunuluyor. Kampanya kapsamında uygulanan dosya masrafı ise tüm tutarlarda 150 TL.

Türkiye'nin yeni bankası Odeabank yurt çapındaki şube ağını hızla genişletirken kredi kampanyalarına da ağırlık vermeyi sürdürüyor. Son Nakit Hazır kampanyasıyla % 0.99'dan başlayan faiz oranları ile 15 Bin Lira'ya kadar kredi kullanma imkanı var. Bankanın sunduğu vade imkanları ise 36 aya kadar çıkıyor. Bilindiği gibi son bankacılık düzenlemeleriyle ihtiyaç kredilerinde maksimum vade 36 ayla sınırlandı. Odeabank'ta 36 aya kadar vadeyle kredi kullanmak mümkün. Kampanya kapsamında günde 4 Tİ'den başlayan taksitlerle ihtiyaç kredisi çekilebiliyor. 150 TL dosya masrafıyla kredi kullanılabilen Nakit Hazır ile cazip koşullarla ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor.

Kampanya kapsamında 9 ay vadeli 3.000 TL ihtiyaç kredisi aylık 353 TL taksitle alınabiliyor. 36 ay vadeli 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılması durumundaysa ayda 376 TL taksit ödeniyor. 36 ay vade için % 1.45 faiz oranı uygulanıyor.

Odeabank Nakit Hazır için cep telefonundan başvuru yapmak için KREDİM yazdıktan sonra boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı ekleyerek 8444'e kısa mesaj atabilirsiniz. Odeabank web sitesinden de Nakit Hazır ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder