6 Mart 2014 Perşembe

TEB Patron Kart Esnafın Kredi İhtiyacını Karşılıyor



TEB, yeni çıkarttığı Patron Kart ile esnaf müşterilerinin kredi ihtiyaçlarına kalıcı çözüm getiriyor. Esnafın en çok ihtiyaç duyduğu kredi taleplerini tek bir kartla karşılamak için Patron Kart'ı hizmete sunuyor. Patron Kart'ı çıkarırken "Esnafa Güç Veren Kart" sloganından yola çıkan TEB, esnaf müşterisinin çok çeşitli ihtiyacını tek bir kartta toplayarak en büyük dertlerine alternatif çözüm getiriyor.

TEB Patron Kart sahipleri, taksitli kredi özelliğiyle tüm finansal ihtiyaçlarını 36 aya varan vadelerle taksitlendirebiliyorlar.

Patron Kart'ın Sezon Ödemeli Kredi özelliği de var. Bu özelliği kullanarak her esnafın faaliyet gösterdiği sektöre özel sunulan ödemesiz dönemler sayesinde kredi geri ödemesi zorluk çekilmeden gerçekleşiyor.

Patron Kart'ın Kredili Mevduat Hesabı özelliğiyle acil nakit ihtiyaçları kolayca karşılanıyor. Hesapta para olmasa bile fatura, vergi, SGK prim ödemeleri ve HGS ödemeleri, Patron Kart'a tanımlı Kredili Mevduat Hesabı limitinden karşılanıyor. Bu işlemler TEB'in kurumsal internet bankacılığından veya ATM'lerden kolayca yapılabiliyor.

Business kart özelliğiyle yurt içi ve yurt dışında güvenli alışveriş yapılabiliyor. Böylelikle tüm ihtiyaçlar tek bir kartla sorunsuz karşılanabiliyor.

TEB Patron Kart Nasıl Kullanılır?

TEB Patron Kart'ın kullanımı son derece kolay... Karta tanımlanan ve kişiye özel sunulan hazır taksitli ticari kredi limitinden 7/24 kredi kullanılabiliyor. Üstelik bu işlemler, şubeye gitmeye gerek kalmadan ve evraklarla uğraşmaya gerek kalmadan yapılıyor. TEB Kurumsal İnternet Bankacılığı ve ATM'lerinden 7/24 kredi kullanmak mümkün oluyor.

Patron Kart’ın ticari kredi kartı özelliği sayesinde dünyanın her yerinde Visa / MasterCard amblemi bulunan her noktada alışveriş yaparken aynı zamanda Bonus da kazanılabiliyor.

Kazanoyüh Bonus’larla anında bedava alışveriş yapılabildiği gibi Bonus’ların biriktirilmesi suretiyle Bonus üye işyerlerinde bedava alışveriş için kullanabiliyor.

Patron Kart’ınız ile TEB Şube’leri, TEB ATM’leri ayrıca yurt içindeki tüm ATM’ler ve yurt dışında MasterCard / Visa’ya üye bankaların ATM’leri aracılığıyla nakit avans çekebiliyor.

TEB Patron Kart şifresi, 444 0 832 TEB Şirket Telefon Şubesi Bankacılığından alınabiliyor. Esnaf müşterinin belirlediği şifre, Patron Kart ile POS ya da ATM’de yapılan ilk işlemde karta yükleniyor.

TEB Patron Kart'ın sağladığı diğer avantajları da şöyle sıralayabiliriz:

Anlaşmalı Total istasyonlarında % 5 anında ve sürekli indirim.
Restoran harcamalarına % 10 Bonus kazanma fırsatı.
Şirket Harcamalarını taksitleme ve öteleme fırsatı.
% 50 indirimli otopark hizmeti.
Harcama sözünüze Bonus.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder