5 Mart 2014 Çarşamba

Finansbank Finansçı Emekliye 300 TL Nakit Hediye Ediyor

Emekli müşterilerine özel ilgi gösteren, sadece emeklilere yönelik cazip kampanya düzenleyen bankalara Finansbank da eklendi. Finansbank Finansçı'nın başlattığı yeni kampanyasında maaşını Finansbank'a taşıyan her emekliye 300 TL nakit para hediye ediliyor. Aylık en az 500 TL'lik emekli maaşını Finansbank'a taşıyan emekli müşteriler, 36 ay boyunca maaşını Finansbank aracılığıyla almak ve Kredili Mevduat Hesabı açmak kaydıyla hoş geldin hediyesi olarak 300 TL'yi kazanıyor. Emekli maaş müşterilerine özel 300 TL ödüllü kampanyası hakkında daha detaylı bilgi için bilgilerinizi bırakınca banka tarafından hemen geri dönüş yapılıyor ve bıraktığınız cep numarasından sizi arıyorlar.

300 TL Nakit Para Yanında Hangi Avantajlar Sunuluyor

Türkiye'deki tüm banka ATM'lerinden Finansbank'taki emekli hesaplarınıza ulaşmanız ücretsiz gerçekleşiyor. Bunun anlamı, emekli maaşınızı çekmek için Finansbank ATM'lerine gitmek zorunda değilsiniz. Başka bir bankanın size en yakın ATM'sini kullanarak da maaşınızı çekebiliyor, herhangi bir ücret ödemiyorsunuz.

Emekli maaşınızı Finansbank'tan almaya devam ettiğiniz sürece banka kartınızla Türkiye'deki tüm Banka ATM'lerinden ücret ödemeden hesap bakiyenizi sorgulayabilir, hesabınızdan para çekebilirsiniz.

Şubelerde işlem önceliği sunuluyor. Emekli insanlarımızın büyük kısmının oldukça yaşlı olduğunu düşünecek olursak bu önemli bir avantaj...

Finansbank Emekli Maaş Müşterilerinden Hesap İşletim Ücreti alınmıyor.

Faizsiz ve dosya masrafsız İhtiyaç Kredisi! kullanabilirsiniz. Aylık emekli maaşınızın maksimum 4 katına ve 1.200 TL'ye kadar, 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz.

İhtiyaç Kredisi'nde mevcut faiz oranlarımız üzerinden % 25 indirimli, kefilsiz, üstelik 3 ayda bir geri ödeme seçeneği avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Otomobil Kredisi'nde mevcut faiz oranları üzerinden % 10 indirim ve 3 ayda bir geri ödeme seçeneği sunuluyor. Konut Kredisi dosya masrafında % 25 indirim ve 3 ayda bir geri ödeme seçeneği var.

Emekli maaşınızı Finansbank'tan almaya devam ettiğiniz ettiğiniz sürece İnternet Bankacılığı'ndan yapacağınız havale ve EFT işlemleri ücretsiz yapılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder