2 Eylül 2015 Çarşamba

İş Bankası 2015 Kurban Bayramı Kredisi Başvuruları Başladı

İş Bankası Kurban Bayramı Kredisi için başvurular başladı. 2015 yılı başvuruları daha önceki yıllarda olduğu gibi İş Bankası şubelerinden ve diğer Anında Bankacılık kanallarından yapılabiliyor. Geleneksel Bayram Kredisi'nde bu yıl Eylül ayı sonuna kadar başvuru yapılabilecek. Kredi için son başvuru tarihi 30 Eylül 2015.

Geleneksel hale gelen ve her bayram öncesinde düzenlenen Geleneksel Bayram Kredisi kampanyasında her türlü ihtiyaç için 50.000 TL’ye kadar kredi kullanma imkanı sunuluyor. Kredi 36 aya kadar vadelerle kullanılabiliyor.

İş Bankası geleneksel Bayram Kredisi başvuruları İş Bankası şubelerinden ve Anında Bankacılık kanallarından yapılabiliyor.

Cepten Geleneksel Bayram Kredisi başvurusu yapmak için NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİRİNİZİ yazıp aralarında boşluk bırakarak 4402’ye kısa mesaj olarak göndermeniz gerekiyor. Bunun dışında İş Bankası İnternet Şubesinden, Bankamatiklerden, 0 850 724 0 724 no’lu Telefon Şubesinden ve İşCep’ten de Bayram Kredisi başvurusu yapmak mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder