4 Eylül 2015 Cuma

Akbank Sonbahar Kredisi 12000 TL 36 Ay Taksit 3 Ay Erteleme

Akbank 3 ertelemeli yeni bir kredi kampanyası başlattı. Eylül ayıyla birlikte başlayan yeni kredi kampanyasında 36 ay vadeli olarak 12.000 TL ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuluyor. Kredinin geri ödemeleri aylık 434 TL olarak gerçekleşiyor. 3 ay erteleme imkanıyla geri ödemeler 2016 yılında yapılmaya başlanıyor.

Sonbahar Kredisi adıyla tanıtılan kampanya aynı zamanda bir bayram kredisi işlevi görüyor. Çünkü zaman olarak Kurban Bayramı öncesine rastladı. 3 ay erteleme imkanının sağlanması krediyi ayrıcalıklı bir hale getiriyor.

3 ay ertelemeli Akbank Sonbahar Kredisi ile 12.000 TL kredi kullanmak mümkün. Kredinin geri ödemeleri 36 ayda yapılıyor ve ilk ödeme 2016 yılında gerçekleşiyor.

Akbank'ın Sonbahar Kredisi için başvurular Akbank şubelerinden yapılabiliyor. Eylül ayıyla birlikte bayram kredisi rekabetine giren bankalar arasında Akbank Sonbahar Kredisi ile ön plana çıkmayı başarıyor. Kredinin tutarı, ertelemeli oluşu ve uygun aylık taksit miktarı Sonbahar Kredisi'ni cazip hale getiren başlıca etkenler olarak karşımıza çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder