5 Kasım 2014 Çarşamba

Garanti'ye Maaş Taşıma İçin Emekli Yaz 3340'a Gönder

Garanti Bankası emekli maaş taşıma kampanyalarında çeyrek altın hediyesini sürdürürken maaş taşıma işlemlerini kolaylaştırdı. Şimdi Garanti'ye giden emekliler sadece nüfus cüzdanıyla emekli maaşlarını kolaylıkla Garanti'ye aktarırken çeyrek altın kazanmanın keyfini çıkarıyorlar.

Garanti Bankası maaş ödeme banka değişiklik kampanyalarını sürdürüyor. Maaş ödemelerini Garanti'ye taşıyanlar çeyrek altın kazanıyorlar. Kazanılan altın tutarının gram altın karşılığı emeklinin hesabına anında yatırılıyor. Hediye çeyrek altını kazanmak için tek koşul üç yıl boyunca maaş ödemelerini Garanti^'den almayı taahhüt etmek ve bunun sözünü vermek.

Bankanın bir diğer sürprizi ise bir yakınlarını ikna etmeyi başaran emeklilerle ilgili. Maaş taşıma konusunda bir emekli yakınlarını ikna eden ve Garanti'den maaş almalarını sağlayan emekli Garanti müşterileri bir çeyrek altın daha hediye kazanıyorlar.

Garanti Bankası'nın SMS numarası olan 3340'a mesaj atan emeklilerle hemen bağlantıya geçiliyor. Bankanın kendisini aramasını isteyen emeklilerin Emekli yazıp 3340'a göndermeleri yeterli oluyor. Sadece nüfus cüzdanıyla emekli maaşı ödemelerini Garanti'ye taşımak mümkün oluyor. Taşıma işlemi Garanti şubelerinden ya da e-devlet sistemi üzerinden yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder