5 Kasım 2014 Çarşamba

Findex Ücretsiz Kredi Notu Öğrenme Hizmeti Nedir

Bugünlerde İlber Ortaylı ile ekranlarımıza gelen yepyeni bir reklam var. Findex ile kredi notunu öğrenme imkanı sunuluyor. Kredi Kayıt Bürosu tarafından tasarlanan online Findex hizmeti ücretsiz olarak ilk kredi notunuzu öğrenme imkanı sunuyor. Bunun için Findex platformunun web sitesini ziyaret ederek TC kimlik numarası ile sorgulama yapmak yeterli oluyor.

Kredi Notu Nedir? Nasıl Öğrenilir? Kredi notu bankaların ve finans kuruluşlarının kredi başvurularında değerlendirmeye aldıkları bir değerlendirme. Geçmiş kredi ve kredi kart kullanma ve borç ödeme süreçleri ve alışkanlıkları, yeni kredi talepleri, kredi kullanma yoğunluğu gibi faktörler kişisel bazda değerlendirilerek her kredi kullanıcısnın kredi notu oluşturuluyor.

KKB Nedir? İşlevi Nedir? Kısa okunuşuyla KKB ya da açılımıyla Kredi Kayıt Bürosu Türkiye'nin önde gelen bankaları tarafından kurulan ve kredi kullanıcılarının kredi kullanımlarını, ödeme durumlarını ve alışkanlıklarını takip ederek bunları bireysel kredi notuna dönüştüren bir kuruluş. KKB tarafından verilen kredi notu bankaların kredi açma kararlarında önemli bir unsur olarak işlev görüyor.

Findex Nedir? Ne Kolaylıklar Sağlıyor? Findex, Kredi Kayıt Bürosu tarafından kurulan online kredi notu öğrenme servisi. Kredi notu değerlendirme sonucunu kolaylıkla öğrenme imkanı sağlayan sistem, ilk defa kredi notlarını öğrenmek isteyenlere TC kimlik numarasıyla anında ve ücretsiz olarak kredi notu öğrenme imkanı sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder