7 Nisan 2014 Pazartesi

Yapı Kredi Alışveriş Kredisi: Taksit Yoksa Kredi Var!

Yapı Kredi Bankası, BDDK'nın son getirdiği kredi kartına en fazla 9 taksit sınırlaması karşısında zorlananlar için Alışveriş Kredisi adlı yeni nesil bir kampanya başlattı. "Taksit yoksa kredi var" sloganıyla tüm Yapı Kredi müşterilerine sunulan bu kampanyaya katılanlar, tüm alışverişlerini çok düşük faizlerle ve masrafsız olarak taksitlendiriyorlar. Yapı Kredi yetkilileri alışverişte büyük kolaylık sağlayan yeni Bireysel İhtiyaç Kredisi'ni bu yüzden "yeni nesil kredi" olarak adlandırıyorlar.

Alışverişlerini ertelemek istemeyenlere yönelik Yapı Kredi Alışveriş Kredisi kampanyasında 2.000 TL ve 4.000 TL olmak üzere iki farklı seçenek bulunuyor. 12 ay veya 24 ay vadede geri ödenen Alışveriş Kredisi'nin faizi her iki vade için de standart aylık % 1.35 şeklinde belirleniyor. Seçeneklerin ikisinde de herhangi bir isim altında dosya masrafı alınmıyor.

Yapı Kredi'nin sunduğu Alışveriş Kredisi'nde sistem şöyle işliyor: Yapı Kredi şubelerine gelen müşteriler, Alışveriş Kredisi için başvuru yapıyorlar. Bu başvurunun onaylanması durumunda kredileri ön ödemeli bir kart olan Alışveriş Kartı'na yükleniyor ve diledikleri Yapı Kredi üyesi işyerlerinden harcama yapabiliyorlar. Düşük faiz oranları ve masrafsız olması nedeniyle müşteri ihtiyaçlarını karşılayan en iyi kredi ürünlerinden birisi olarak niteleniyor.

Alışveriş Kredisi'nin kredi kartı kadar hızlı bir ürün olmaması ve arka planda bir kullandırım süreci olması nedeniyle Yapı Kredi yetkilileri, bu ürünün kredi kartının yerini tutmasını beklemiyorlar. Alışveriş Kredisi'nin acil ihtiyaçları çözüme kavuşturan prafik bir alternatif olduğunu belirtiyorlar. Bu açıdan bakılınca Alışveriş Kredisi, taksite getirilen yasal düzenlemenin kurallarına uygun çalışan ve müşterilerin alışverişini kolaylaştırmayı hedefleyen bir kredi türü olarak ön plana çıkıyor.

Yapı Kredi'nin sunduğu Alışveriş Kredisi'ne başvuru yapmak için nüfus cüzdanı fotokopisi yeterli oluyor. Ayrıca yanında elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin fatura aslının getirilmesi gerekiyor. Muhtardan alınacak ikametgah belgesinin sunulması halinde abonelik faturasına gerek kalmıyor.

Alışveriş Kredisi ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için Yapı Kredi şubelerini ziyaret edebilir veya Yapı Kredi Çağrı Merkezi'ni arayarak, müşteri temsilcisiyle görüşebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder