6 Nisan 2014 Pazar

ING Bank Emekli Kredisi 3 Çeyrek Altın Hediye Kazandırıyor

ING Bank Emekli Kredisi 3 çeyrek altın hediye ile geldi. ING Bank'ım emeklilere özel son kampanyası ile maaşını ING'Ye taşıyan ve ihtiyaç kredisi kullanan emekliler çeyrek altın kazanıyor. Üstelik 3 çeyrek altına kadar. ING Bank'tan hediye kazanma fırsatını değerlendirmek isteyenlerin yapmaları gereken şey çok basit.

Emekli Maaşını Taşıyana 1 Çeyrek Altın Hediye. Emekli maaşını ING Bank'a taşıyan tüm SGK emeklileri hemen 1 çeyrek altın hediye kazanıyor. Bunun için 4 yıl boyunca emekli maaşını ING Bank’tan almaya devam etmeyi taahhüt etmek yeterli oluyor.

Kredi Çeken Emekliye 2 Çeyrek Altın Daha. Maaşını taşıyarak 1 çeyrek altın hediye kazanan emeklilerin ING Bank'tan ihtiyaç kredisi kullanmaları durumunda 2 çeyrek altın daha kazanma fırsatı var. Maaşını taşıyan emeklilerin ING Bank’tan 10.000 TL tutarında, 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanması halinde 2 çeyrek altın daha kazanılıyor. Böylece emeklilere toplamda 3 çeyrek altın hediye edilmiş oluyor.

Mevcut ING Bank Emekli Müşterileri de Kazanıyor. Şu anda emekli maaşını ING Bank’tan alan müşteriler de kampanyaya katılabiliyorlar. Bu durumda olan emekliler de maaşlarını 4 yıl süresince ING Bank’tan almayı taahhüt ederler ve ihtiyaç kredisi kullanırlarsa hediye altınların sahibi oluyorlar. 36 ay vadeli 5.000 ve 10.000 TL arasında ihtiyaç kredisi kullananlar 1 çeyrek altın kazanırlarken, 10.000 TL ve üstünde kredi kullanan emekliler 3 çeyrek altın kazanılıyor.

ING Bank'ın emekli müşterileri, Destek Hesap ürünü sayesinde hesaplarında para yokken bile acil nakit kullanma ve düzenli ödemelerini yapma şansına kavuşuyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder