9 Mayıs 2014 Cuma

Aylık ya da 3 Ayda Bir Taksit Ödemeli İş Bankası Emekli Kredisi

İş Bankası'na emekli maaş ödemelerini aktaranlar uygun koşullarla ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. İş Bankası'nın emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyasından tüm SGK emeklileri yararlanabiliyor. Kredi taksitleri maaşın alınma perioduna göre aylık ya da 3 ayda bir yapılabiliyor. Kampanya kapsamında Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri düşük faiz oranı ve kredi tahsis ücretiyle kredi kullanabiliyorlar.

Emekli maaşlarını İş Bankası’na aktaran tüm emekliler aylık % 1.60 faiz oranıyla, 36 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Kredi taksit ödemeleri, maaş ödemesi dönemlerine göre ayda bir ya da üç ayda bir yapılabiliyor. Aylıklarını 3 ayda bir alan emekliler kredi taksitlerini 3 ayda bir yapma imkanından yararlanıyorlar.

İş Bankası'nın emeklilere özel kredi kampanyasında aylık % 1.60 faiz oranı ve en az 385 TL olacak şekilde kullanılan kredinin % 4'ü oranında kredi tahsis ücreti uygulanıyor. Kredi kullananlar, kredi tutarının % 0.75'i oranında hayat sigortası primi ödüyorlar. Kredinin toplam yıllık maliyeti ise % 26.13. Emekli Kredisi için başvuru yapmak isteyenlerin en yakın İş Bankası şubelerine uğramaları yeterli oluyor. Emeklilerden başvuru sırasında emekli tanıtım kartı dışında herhangi bir belge istenmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder