20 Ocak 2014 Pazartesi

Denizbank SMS ile Faizsiz 1500 TL Nakit Cepte Kampanyası

Denizbank'ın kredi kartı Deniz Bonus, insanların hayatına kolaylık katan özelliklerine bir yenisini daha ekledi. Artık Deniz Bonus sahipleri sadece tek SMS atarak 1500 TL nakit avansı cep telefonlarıyla hemen kendi hesaplarına aktarabiliyorlar. Üstelik bu işlem faizsiz gerçekleşiyor. Denizbank'ın sıfır faizli taksitli nakit avans fırsatından yararlanmak için bir Deniz Bonus kredi kartı olması yeterli...

Deniz Bonus sahipleri bu kısa işlemi yerlerinden kalkmadan yapabiliyorlar. Denizbank'a tek SMS gönderdikten sonra taksitli nakit avansı isterlerse taksit taksit geri ödeyebiliyorlar. Denizbank ATM'leri, internet şubesi ve telefon bankacılığına ek olarak bu hizmetle 7/24 nakit avans kullanmak mümkün oluyor. Üstelik nakit avans limitinizi SMS ile kullanabiliyorsunuz.

Denizbank'ın yeni eklediği bu özellik sayesinde artık 10.000 TL'ye kadar nakit avans çekilebiliyor. Yeni SMS kanalına özel bu kampanyada isteyenler 9 ay taksit fırsatından da yararlanabiliyorlar.

Kampanya Koşulları

Denizbank Taksitli Nakit Avans Kampanyası 31 Ocak 2014 tarihine kadar geçerli...

Cepten taksitli nakit avans hizmetinden kredi kartı kullanılabilir limiti yeterli olan Denizbank müşterileri yararlanabiliyor. Kredi kartlarında gecikme, bloke, yasal takipte olan müşteriler, Taksitli Nakit Avans hizmetinden faydalanamıyor.

Tek seferde çekilebilecek nakit avans tutarı 250 TL ile 10,000 TL arasında değişiyor. Dileyenler 250 TL çekebileceği gibi dileyenler de 10.000 TL'ye kadar nakit avansı kendi hesabına aktarabiliyor.

1000 ve 1500 TL tutarları için herhangi bir faiz uygulanmıyor. Başka bir deyişle sıfır faiz sözkonusu oluyor. Bunun haricindeki 250 – 10,000 TL tutar aralığı için yüzde 1.50 faiz uygulanıyor ama işlem ücreti alınmıyor.

İşlemin sonunda ilgili tutar müşterinin tanımlı vadesiz hesabına hemen aktarılıyor.

SMS ile Nakit Cepte’nin Özellikleri

Taksitli Nakit Avans kullanmak için cep telefonunuzdan 3280’e PARA yazıp bir boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesini ve çekmek istediğiniz tutarı yazarak 3280’e gönderebilirsiniz.

Nakit Avans kullanmak için cep telefonunuzdan 3280’e NAKİT yazıp bir boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesini ve çekmek istediğiniz tutarı yazıp 3280’e gönderebilirsiniz.

Belirtilen şekilde SMS ile talebinizi yaptıktan sonra ödeme tutarı, komisyon tutarı ve avansın yatacağı hesap bilgisini içeren bilgilendirme SMS’i cep telefonunuza gönderiliyor. KABUL yazıp dönmeniz durumunda para belirtilen hesabınıza anında geçiyor. KABUL yazıp 3280’e dönmezseniz işlemin gerçekleşmediğini belirtelim.

Talep SMS’iniz 24 saat boyunca geçerli... 24 saati geçen talepler için yeniden SMS ile talepte bulunmanız gerekiyor.

Nakit avans talebinizi Denizbank'ta kayıtlı cep telefonunuzdan yapmanız gerekiyor..

1 yorum: