26 Mart 2016 Cumartesi

Finansbank Ek Hesap Limiti 10 Ay Vadeli Taksitli Kullanım İmkanı Sunuyor

Finansbank Ek Hesap sahibi olanlar hesaplarında para olmasa bile nakit kullanabiliyorlar. Kullanılan tutar bir defada ya da taksitli olarak geri ödenebiliyor. Ek Hesap ile alışveriş yapmak da mümkün oluyor.

Ek Hesap nedir diye merak edenler için söyleyelim: Ek Hesap Finansbank'ın sunduğu bir nakit kullanım imkanı. Bankacılık dilinde bu tür hesaplar Kredili Mevduat Hesabı olarak tanımlanıyor. Finansbank müşterileri dilerlerse Ek Hesap açtırabiliyorlar. Ek Hesaba belirli bir limit tanımlanıyor. Bu limit dahilinde Ek Hesap'tan para çekilebiliyor ya da alışveriş yapılabiliyor. Bunun için hesapta para olması gerekmiyor. Kolay nakit imkanı sunan Ek Hesap'tan para çekenler dilerlerse 10 ay taksitli olarak geri ödeme yapabiliyorlar. Kullanılan tutar için uygun faiz oranları uygulanıyor.

Alışverişlerde Ek Hesabı kullanmak için Finansbank Nakit Kartınız olması yeterli. Finansbank Nakit Kart Finansbank'ın banka kartı. Kart sahipleri alışverişlerinde hesaplarında para olmasa bile dilerlerse Ek Hesap'taki limitten ödeme ypabiliyorlar. Alışveriş peşin ya da taksitli olarak yapılabiliyor.

Bonus American Express 420 TL Ekstra Bonus Kazandırıyor

Garanti Bankası'nın kredi kartlarından biri olan Bonus American Express yılda 420 TL ekstra bonus kazandırıyor. Yapılan günlük alışverişle yılda 420 TL ekstra bonus kazanma fırsatı sunuyor.

Bonus American Express'le yapılan alışverişlerle ayda 35 TL ekstra bonus kazanmak mümkün. Bu da yılda toplam 420 TL ekstra bonus kazanmak anlamına geliyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey ise kartınızı günlük alışverişlerinizde kullanmak.

Bonus American Express kredi kartı sahipleri market, akaryakıt ve restoran harcamalarında % 1 ekstra bonus kazanıyorlar. Bu şekilde ayda toplamda 25 TL ekstra bonus kazanmak mümkün oluyor. 10 TL daha bonus kazanmak için ise market, akaryakıt ve restoranlarda 10 adet 25 TL ve üzeri harcaması yapmak yeterli oluyor.

Kampanyanın bir diğer güzel tarafı ise kazanılan bonusların geri alınmayacak olması. Kazanılan bonuslar alışverişi takip eden bir sonraki ay karta yansıtılıyor ve kullanıma hazır hale geliyor. Aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendiriliyor.

8 Mart 2016 Salı

Garanti Bahar Kredisi Ayda 450 TL'ye 12000 Lira Kredi 2016

Garanti Bankası Bahar Kredi 2016 kampanyası başladı. Garanti Bahar Kredisi başvurusu nüfus cüzdanıyla yapılabiliyor. Kredi 36 ay vadeli olarak kullanılabiliyor. Garanti Bahar Kredisi seçenekleri arasında ayda 450 TL taksitle 12.000 TL kredi de var.

Garanti Bahar Kredisi faiz oranı kullanılan kredi tutarına göre küçük değişiklikler gösteriyor. 12.000 TL kredi için 36 ay vadede aylık faiz % 1.44 üzerinden hesaplanıyor. 12.000 Lira kredi çekmek isteyenler 60 TL tahsis ücreti ve 180 TL civarında sigorta bedeli ödüyorlar.

Garanti Bahar Kredisi 2016 kampanyasında değişik tutarlar için başvuru yapmak mümkün. Birkaç değişik tutar örneği ve kredi maliyeti vermek gerekirse örneğin 15.000 TL kredi aylık % 1.43 oranıyla ve 75 TL tahsis ücretiyle alınabiliyor. 15.000 Lira kredi için aylık taksit tutarı 36 ay vadede 562 Lira oluyor.

10.000 TL Bahar Kredisi çekmek isteyenlerse 36 ay vadede aylık 379 TL taksit ödüyorlar. 10.000 TL kredi için tahsis ücreti 50 TL, faiz oranı ise % 1.49 olarak gerçekleşiyor.

Garanti Bankası ihtiyaç kredilerine başvurular sadece nüfus cüzdanıyla yapılabiliyor. Düşük faizli ve uygun maliyetli ihtiyaç kredisi arayanlar için cazip kredi fırsatları sunuluyor.