17 Nisan 2016 Pazar

Turuncu Hesap ve e-Turuncu Hesap Hoş Geldin Faizi Ne Kadar?

ING Bank'ın vade derdi olmadan kazandıran Turuncu Hesabı artık internetten de açılabiliyor. İnternet üzerinden açılan Turuncu Hesap, e-Turuncu Hesap olarak adlandırılıyor. Bunun için ING Bank web sitesinden internet şubesi kullanımına başvurmak ya da varsa ING Bank intrnet şubesi hesabınıza girerek e-Turuncu Hesap açmak yeterli oluyor.

ING Bank'ın Turuncu Hesap ve e-Turuncu Hesap Hoş Geldin faiz oranları aynı: % 13. Aradaki tek fark Hoş Geldin faiz oranının uygulanma süresi. Turuncu Hesap'ta 2 ay boyunca % 13 Hoş Geldin faizi uygulanırken bu süre e-Turuncu Hesap'ta tam 1 yıl. Bu sürelerin dolmasının ardından her iki hesapta da avantajlı faiz oranları uygulanmaya başlıyor. Avantajlı faiz oranları hesaptaki para miktarına göre değişiyor. Hoş Geldin faiz oranları ilk defa e-Turuncu ya da Turuncu Hesap açılması durumunda geçerli oluyor.

'Hangi Turuncu Hesabı tercih etmeliyim derseniz' faiz oranları açısından e-Turuncu Hesap'ın daha kazançlı olduğunu söyleyebiliriz. Sadece Hoş Geldin faiz oranının uygulanma süresi açısından değil, Hoş Geldin faiz oranından sonraki dönemde uygulanan faiz oranları açısından da e-Turuncu Hesap daha avantajlı. Ancak 'ben şubeden işlem yapmaya alışığım, internetten yapılan işlemler bana uzak' diyorsanız Turuncu Hesabı tercih edebilirsiniz. Hesap açılışından sonra e-Turuncu Hesap işlemlerinin de ATM'lerden yapılabildiğini de eklemek gerek. Aynı şekilde Turuncu Hesap işlemlerinin de mutlaka şubeden yapılması gibi bir zorunluluk yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder