26 Mart 2016 Cumartesi

Finansbank Ek Hesap Limiti 10 Ay Vadeli Taksitli Kullanım İmkanı Sunuyor

Finansbank Ek Hesap sahibi olanlar hesaplarında para olmasa bile nakit kullanabiliyorlar. Kullanılan tutar bir defada ya da taksitli olarak geri ödenebiliyor. Ek Hesap ile alışveriş yapmak da mümkün oluyor.

Ek Hesap nedir diye merak edenler için söyleyelim: Ek Hesap Finansbank'ın sunduğu bir nakit kullanım imkanı. Bankacılık dilinde bu tür hesaplar Kredili Mevduat Hesabı olarak tanımlanıyor. Finansbank müşterileri dilerlerse Ek Hesap açtırabiliyorlar. Ek Hesaba belirli bir limit tanımlanıyor. Bu limit dahilinde Ek Hesap'tan para çekilebiliyor ya da alışveriş yapılabiliyor. Bunun için hesapta para olması gerekmiyor. Kolay nakit imkanı sunan Ek Hesap'tan para çekenler dilerlerse 10 ay taksitli olarak geri ödeme yapabiliyorlar. Kullanılan tutar için uygun faiz oranları uygulanıyor.

Alışverişlerde Ek Hesabı kullanmak için Finansbank Nakit Kartınız olması yeterli. Finansbank Nakit Kart Finansbank'ın banka kartı. Kart sahipleri alışverişlerinde hesaplarında para olmasa bile dilerlerse Ek Hesap'taki limitten ödeme ypabiliyorlar. Alışveriş peşin ya da taksitli olarak yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder