26 Mart 2016 Cumartesi

Bonus American Express 420 TL Ekstra Bonus Kazandırıyor

Garanti Bankası'nın kredi kartlarından biri olan Bonus American Express yılda 420 TL ekstra bonus kazandırıyor. Yapılan günlük alışverişle yılda 420 TL ekstra bonus kazanma fırsatı sunuyor.

Bonus American Express'le yapılan alışverişlerle ayda 35 TL ekstra bonus kazanmak mümkün. Bu da yılda toplam 420 TL ekstra bonus kazanmak anlamına geliyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey ise kartınızı günlük alışverişlerinizde kullanmak.

Bonus American Express kredi kartı sahipleri market, akaryakıt ve restoran harcamalarında % 1 ekstra bonus kazanıyorlar. Bu şekilde ayda toplamda 25 TL ekstra bonus kazanmak mümkün oluyor. 10 TL daha bonus kazanmak için ise market, akaryakıt ve restoranlarda 10 adet 25 TL ve üzeri harcaması yapmak yeterli oluyor.

Kampanyanın bir diğer güzel tarafı ise kazanılan bonusların geri alınmayacak olması. Kazanılan bonuslar alışverişi takip eden bir sonraki ay karta yansıtılıyor ve kullanıma hazır hale geliyor. Aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendiriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder