13 Şubat 2016 Cumartesi

İş Bankası Anında Kredi İşCep ve İnternet Şubesi'nden

Dünyanın derdini hemen çözen Anında Kredi İş Bankası'nda. Şubeye gitmeye gerek kalmadan kredi kullanma fırsatı sunan Anında Kredi İş Bankası İnternet Şubesi'nden veya İşCep'ten anında kullanılıyor. İhtiyaç kredisi başvurusu İnternet Şubesi'nden veya İşCep'ten yapılabiliyor ve kredinin onaylanmasının ardından şubeye gitmeye gerek kalmadan para hesabınıza yatıyor.

7 Gün 24 Saat dilediğiniz her zaman başvuru yapabileceğiniz Anında Kredi ile 15.000 TL'ye kadar kredi, 36 ay vadeye kadar şubeye gitmeden kullanılıyor.

İş Bankası Anında Kredi başvurusu yapmak çok kolay. Başvuru için İnternet Şubesi'nden Kredilerim, Hızlı Kredi adımlarını seçerek ya da cep telefonuna indireceğiniz İşCep uygulamasından Kredilerim, Hızlı Kredi adımlarını takip edebilirsiniz.

Onaylanan kredi İş Bankası'nda bulunan vadesiz hesabınıza aktarılıyor. Bu işlem için banka şubesine gitmenize gerek olmuyor.

İşCep'i kullanabilmek için internet bağlantısı olan cep telefonunuza www.isbank.com.tr/indir yazıp uygulamayı yüklemeniz yeterli oluyor.

Anında Kredi ile 15.000 TL limitine kadar kredi, şubeye gitmeden kullanılabiliyor. Maksimum vade 36 ay. İş Bankası Anında Kredi başvurusu 7 gün 24 saat yapılabiliyor.

İş Bankası Anında Kredi aylık faiz oranı % 1.50 olarak uygulanıyor. Kredi tahsis ücretinin alınmadığı Anında Kredi kullanıcılarına hayat sigortası da yapılmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder