13 Şubat 2016 Cumartesi

Akbank ATM Kredi başvurusu nasıl yapılır

Çok kişi bilmiyor ama Akbank ATM'lerinden kredi başvurusu yapmak en az SMS atarak, internetten ya da cep şubesinden başvuru yapmak kadar kolay ve hızlı. Akbank ATM Kredi başvurusu yapmak için Akbank müşterisi olmak da gerekmiyor. Akbank ATM'lerinden 7 gün 24 saat kredi başvurusu yapılabiliyor. Başvuru için Akbank banka kartınız olması da gerekli değil.

7/24 yapılabilen ATM Kredi başvurusu için cep telefonu numaranız olması yeterli. ATM'den vatandaşlık numaranızı ve cep telefonu numaranızı yazarak kolaylıkla Akbank ATM kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

Akbank ATM Kredi başvurusu nasıl yapılıyor? Akbank ATM'sine gittiğinizde makineye kart sokmanız gerekmiyor. ATM'de GİRİŞ tuşuna basın. Gelen menüden İhtiyaç kredisi başvurusu işlemini seçin. TC kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı girerek başvurunuzu tamamlayın. Bütün yapmanız gereken bu. Kredi cevabı anında cep telefonunuza SMS mesajı olarak geliyor.

Akbank'ın sunduğu ATM'den kredi başvuru kolaylığı diğer seçeneklerin arasında oldukça pratik ve kullanışlı bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor. Akbank ATM Kredi başvurusu yapmak çok kolay, hızlı ve ücretsiz. Anında başvuru sonucunu öğrenebilmek kredi başvurusunu ATM'den yapmayı cazip hale getiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder