17 Ocak 2015 Cumartesi

Maaşını Şekerbank'a Taşıyan Emekliye 1 Çeyrek Altın Hediye

Başka bir bankadan almakta olduğu emekli maaşını Şekerbank'a taşımaya karar veren emekli büyüklerimizi 1 çeyrek altın hediyesi bekliyor. Emeklisini 30 Ocak 2015 akşamına kadar Şekerbank&a taşıyan SGK emeklileri, 1.60 gram değerinde çeyrek altın kazanıyorlar. Altın hediyesi kura ile değil, maaşanı Şekerbank'a taşıyan tüm emeklilere veriliyor.

Banka tarafından "Şekerbank'ta Emeklilerimizin Yeri Ayrı" sloganıyla başlatılan kampanyaya katılarak maaş taşıma işlemi yapan emekli büyüklerimiz, 1 çeyrek altın hediyesini kazanmanın yanında ayrıca ayrıcalıklı hizmetlerden de yararlanıyor, bankacılık işlemlerini zahmetsizce gerçekleştiriyorlar.

Şekerbank'ın SGK emeklilerine sunduğu hizmetlerin başında şubede işlem önceliği geliyor. Tüm Şekerbank şubelerinde numaratörlere eklenen "Emeklilere Özel" tuşuna basan emekliler, bankacılık işlemleri için öncelikli hizmet alırken sıra beklemekten kurtuluyor.

Şekerbank ayrıca sadece emeklilere özel bir destek hattı oluşturuyor. 444 0 344 numaralı Şekerbank Emekli Hattını arayanlar, herhangi bir tuşlama yapmadan direkt müşteri temsilcisiyle görüşebiliyor; bankacılık işlemlerini kolayca gerçekleştiriyorlar.

Şekerbank'ın emeklilere sunduğu hizmetlerden birisi de "Eve Teslim Emekli Maaş Hizmeti" olarak karşımıza çıkıyor. Sağlık sorunu nedeniyle maaşlarını almak için şubeye gidemeyen emekli müşterilerin maaşları adreslerine teslim ediliyor. Şu anda 20 farklı şehir merkezinde verilmekte olan bu hizmet hakkında detaylı bilgi almak için Şekerbank şubelerinde müşteri temsilcilerinden ve 444 0 344 numaralı Emekli Destek Hattı’na başvuru yapılabiliyor.

Emeklilerin Şekerbank'taki tüm hesapları için hesap işletim ücreti muafiyeti tanınıyor. Şekerbank ATM’lerinden ücretsiz limit üstü nakit çekim imkanı sağlanıyor. Ayrıca tüm Şekerbank ATM'lerinden komisyon ücreti ödemeden limit üstü para çekilebiliyor.

Diğer tüm bankaların ATM’lerinden maaş hesabına ücretsiz ücretsiz erişim ve nakit çekme imkanı veriliyor. Diğer tüm banka ATM’lerinden emekli maaş bakiyesi ücretsiz görüntüleniyor ve diğer banka ATM limitleri dahilinde komisyon ücreti ödemeden maaş çekilebiliyor.

Emekli maaşını Şekerbank'a transfer edenlere Ferdi Kaza Teminatı, Acil Sağlık Teminatı, ATM Hırsızlık Teminatı, Tıbbi Yardım, Konut Yardım, Hukuki Danışma gibi çeşitli hizmet ve ayrıcalık içeren sigorta poliçesi hediye ediliyor.

SGK emeklilerinin 1 adet çeyrek altın hediyesinden ve yukarıda saydığımız diğer hizmetlerden yararlanmak için emekli maaşını 12 ay boyunca Şekerbank aracılığıyla almak için taahhüt vermesi yeterli oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder