15 Haziran 2014 Pazar

Finansbank Fix Kart - Hem Kredi Kartı Hem Banka Kartı

Finansbank Fix Kart ile şimdi kredi kartı ile banka kartı birarada. Ödeme ve alışveriş alışkanlıklarını değiştiren FixCard'ın bir yüzü kredi kartı, bir yüzü ise banka kartı işlevi görüyor. Fix Card kredi kartı ve banka kartını aynı kartta birleştirerek pratik kullanım imkanı sağlıyor. Fix Kart sahipleri kartlarını isterlerse kredi kartı, isterlerse banka kartı olarak kullanabiliyorlar.

Fix Card'ın bir diğer önemli üstünlüğü yıllık üyelik aidatı olmaması. Kartın ön yüzünde müşterinin kredi kartı numarası, arka yüzünde ise banka kartı numarası yer alıyor. Böylece ön yüzünü kullanarak kredi kartı işlemlerini, arka yüzünü kullanarak banka kartı işlemlerini kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Örneğin alışveriş sırasında kredi kartıyla ödeme yapmak isterseniz kartın ön yüzünü, banka kartıyla ödeme yapmak isterseniz arka yüzünü kullanabilirsiniz. Fix Card tüm Pos cihazlarında kredi kartı ya da banka kartı olarak kullanılabiliyor. Kartın iki yönlü özelliği ATM'lerde de geçerli. ATM cihazına Fix Card sokulduğunda hangi özelliğinin kullanılacağı konusunda tercih yapılarak istenilen işlemler yapılabiliyor.

Fix Card temassızlık özelliğine de sahip bir kart. Böylece 50 TL'nin altında kalan ödeme işlemleri şifresiz olarak yapılabiliyor. temassız özelliği kullanılarak zamandan tasarruf sağlanabiliyor. Finansbank Fix Card'tan banka kartı olarak kullanılması durumunda CardFinans Nakit'in tüm avantajlarından yararlanmak mümkün oluyor.

Fix Card'da banka kartı gerekse kredi kartı özelliği için aynı şifre kullanılıyor. Bakiye uyarı servisi ile bakiye 100 TL’nin altına düştüğünde ve ay sonu kapanış bakiyesi ile varsa KMH limiti SMS ile ücretsiz olarak kart sahibine bildiriliyor. Fix Card ile avantajlı alışveriş yapılabilecek anlaşmalı 583 tanınmış marka var.

Yapı Kredi 1,20’den Başlayan Faizle 50.000 TL Esnaf Kredisi

Yapı Kredi Bankası esnafa özel yeni bir kredi kampanyasına start verdi. Esnafa özel kredi kampanyası ile aylık yüzde 1,20’den başlayan faiz oranları ile 50.000 TL’ye kadar kredi alınabiliyor. Kredi kampanyasının vadesi ise 36 ay. Yapı Kredi esnafa özel kredi kampanyasında 50.000 TL'ye kadar kredi çekmek mümkün.

% 1,20 faiz oranından yararlanmak için Yapı Kredi'nin esnafa özel paketlerinden olan KOBİ Bankacılığı Paketi almak gerekiyor. KOBİ Bankacılığı Paketi esnafa ve kobilere pek çok kolaylıklar, hizmetler ve avantajlar sunuyor. KOBİ Bankacılığı Paketi almadan kredi almak isteyen esnafa ise 50.000 TL’ye kadar kredi için 36 ay vadede aylık % 1,30 faiz oranı uygulanıyor. Tüm kredi tutarları için 500 Lira komisyon tutarı alınan kampanyada 1,30 faiz oranlı kredinin aylık maliyet oranı % 1,42 olarak gerçekleşiyor.

Bu durumda KOBİ Bankacılığı paketi almadan 36 ay vadeli 50.000 TL esnaf kredisi çekenler ayda 1.898,97 taksit ödüyorlar. Geri ödemeler kredinin haziran ayı içinde alınması durumunda bir ay erteleniyor. Ödemelerini erteleyenler geri ödemelerine Ramazan Bayramı sonrası başlamış oluyorlar.

Yapı Kredi esnaf ve KOBİ kredisi kampanyasında 50.000 TL'ye kadar kredi kullanılabiliyor. KOBİ Bankacılığı Paketi sahibi olanlar 50.000 Lira kredi kullandıklarında aylık 1.20 faiz oranından yararlanıyor. KOBİ Bankacılığı Paketi almayanlar için uygulanan aylık faiz oranı aylık % 1,30 faizle oluyor. Yapı Kredi Bankası esnafa en iyi kredi çözümlerini sunmaya yaz aylarında da devam ediyor.

9 Haziran 2014 Pazartesi

HSBC Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

HSBC Bankası son günlerde hayata geçirdiği yeni uygulamayla bankalara düzenli ödeme yapanlar için düşük ve sabit faizli ihtiyaç kredisi kullandırmaya başladı. Bankanın yeni kampanyasına, bireysel kredi, kredi kartı ve kredili mevduat hesabı ödemelerini bankalara düzenli yapanlar için aylık % 1'in de altında uygun koşullarda ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında faydalanılacak faiz oranı Kredi Kayıt Bürosu Kredi Notu’na göre belirleniyorlar. Kredi Notu yüksek olanlar düşük faizden yararlanırken, kredi notu düşük olanlar için nispeten yüksek faizli ihtiyaç kredisi kullandırılıyor.

HSBC Bankası'nın Haziran 2014 itibariyle uygulamakta olduğu faiz oranlarını yüksek kredi notu ve düşük kredi notu bazında aşağıdaki listede toplu halde bulabilirsiniz.

Kredi Notu Yüksek Olanlar İçin İhtiyaç Kredisi: 6 aydan 36 aya kadar değişik vadelerde ihtiyaç kredisi kullananlar için üç farklı faiz oranı var. 6 ay ve 12 vadeli kredi kullananlar aylık % 0.89 faiz oranından yararlanırken, 18 ay ve 24 ay vadede faiz oranı % 1.09 olarak uygulanıyor. 36 ay vadeli kredi çekenlerin ise aylık % 1.15 faiz ödemesi gerekiyor.

Kredi Notu Orta Olanlar İçin İhtiyaç Kredisi: 6 ay ve 12 vade için aylık % 1.06 faiz uygulanıyor. 18 ay ve 24 ay vadeli ihtiyaç kredisinde bu oran aylık % 1.25'e yükseliyor. 36 ay vade düşününler için de aylık % 1.28 faiz oranı teklif ediliyor.

Kredi Notu Düşük Olanlar İçin İhtiyaç Kredisi: Bu seçenekte de üç farklı faiz oranı var. 6 ay ve 12 vadeli kredi kullananlar için aylık % 1.30 faiz oranı geçerli oluyor. 18 ay ve 24 ay vadeli kredilerde faiz oranı aylık % 1.50'ye çıkıyor. 36 ay vadeli kredi kullananlarda ise, aylık % 1.55 faiz oranı uygulanıyor.

KKredi Kayıt Bürosu'nun (KKB) hesapladığı ve belirlediği kredi notu sistemine göre, bankalardan çekmiş olduğu bireysel krediler ile kredi kartı ve kredili mevduat hesabıni düzenli yapanlara yüksek not veriliyor. KKB Kredi Notu'nun 1.650'den yüksek olması Yüksek Not, 1.210 ile 1.649 arasında olması Orta Not, 1.200 ve altında olması ise Düşük Not anlamına geliyor.

7 Haziran 2014 Cumartesi

Odeabank Nakit Hazır 30.000 TL İhtiyaç Kredisi

Odeabank Nakit Hazır kredileri kapsamında yeni kampanyalarla ihtiyaç kredisi dağıtmayı sürdürüyor. Evraksız ve belgesiz olarak kredi başvurularının yapıldığı Nakit Hazır kredilerinde kolaylıkla ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Haziran ayında başlayan son kampanyayla 30.000 TL'ye kadar kredi kullanmak mümkün.

'İhtiyaç Anında Odeanabank'ta Nakit Hazır' sloganıyla televizyon reklamlarını uzunca süredir gördüğümüz kredi ürününün Haziran ayı kampanyası başladı. Nakit Hazır başvurusu yapmak çok kolay. Cep telefonundan başvuru yapmak isteyenler için Odeabank'ın SMS hattı numarasının 8444 olduğunu söylemekte yarar var. Nakit yazıp TC kimlik numaranızı 8444'e göndermeniz Odeabank Nakit Hazır başvurusu yapmak için yeterli. Haziran ayı kampanyasında kredi üst limitinin 30.000 TL olduğu açıklandı. Bankanın ihtiyaç kredileri son yasal düzenlemeler gereği 36 aya kadar vadelerle kullanılabiliyor. Evraksız, belgesiz ihtiyaç kredisi nüfus cüzdanı beyanıyla ilgili kredi evrakı imzalanarak kolayca kullanılabiliyor.

Odeabank'ın diğer kredi ürünü 'Kapında 20.000 TL Nakit Hazır' kredisini kullanmak için banka şubesine gitmek dahi gerekmiyor. Kullanılan kredi tutarı kurye aracılığıyla adresinize kadar getiriliyor.

Yalnızca nüfus cüzdanı ile adrese teslim olarak kullanılan 'Kapında 20.000 TL Nakit Hazır' kredisinde maksimum kredi limiti 20.000 TL. Kredi 36 aya varan vadelerle ve % 1.45 faiz oranıyla kullanılıyor. 'Kapında 20.000 TL Nakit Hazır!Kapında 20.000 TL Nakit Hazır!Kapında 20.000 TL Nakit Hazır!Kapında 20.000 TL Nakit Hazır!Kapında 20.000 TL Nakit Hazır!Kapında 20.000 TL Nakit Hazır!
Kapında 20.000 TL Nakit Hazır'! başvurusu yapmak için ÇATKAPI boşluk TC Kimlik Numarasını 8444’e göndermek gerekiyor.

Odeabank'ın şube sayısı bu yılın ilk dört ayında açılan 6 yeni şubeyle 43'e yükseldi. Yeni açılan Odeabank şubeleri ise şunlar: İzmir Hatay, İzmit Çarşı, Batı Ataşehir, Eskişehir, İzmir Bostanlı ve İstanbul Kazasker.

2 Haziran 2014 Pazartesi

Denizbank Esnaf Kredisi 75 Bin Liraya Kadar 36 Ay Vadeyle İşletme Kart'ta

Esnafın kredisi Denizbank İşletme Kart'ta hazır. '40 yıllık esnafım, hiç bu kadar sıkışmamıştım' diyorsanız Denizbank İşletme Kart'ta hazır esnaf krediniz var. İşletme Kart'ı olanlar kolaylıkla kredilerini kullanıyorlar ve geri ödemelerini 36 taksitle yapıyorlar. 36 aya kadar vadelerle, 75.000 TL'ye kadar kredi Denizbank şubelerinde esnafı bekliyor. Denizbank Esnaf Kredisi 75.000 TL’ye kadar kredi kullanma fırsatı sunuyor.

İşletme Kart sahipleri esnaf kredilerini hemen kullanırlarken geri ödemelerini Ramazan Bayramı'ndan sonra yapmaya başlıyorlar. Ertelemeli olarak kullanılabilen Denizbank Esnaf Kredisi günde 6 TL'den başlayan taksitlerle kullanılabiliyor. 5.000 TL esnaf kredisinin 36 ay vadeyle kullanılması durumunda geri ödemeler ayda 182 Lira taksitle yapılıyor, bu da günde yaklaşık 6 TL ödeme anlamına geliyor. Kampanyada aynı anda dosya masrafsız kredi seçeneği de bulunuyor.

2 Haziran'da startı verilen Denizbank Esnaf Kredisi kampanyası bu ayın sonlarına kadar devam edecek ve 28 Haziran tarihinde sona erecek. Kredi başvurusu yapmak isteyen esnafın Denizbank şubelerine uğramaları yeterli. Kampanya şimdiden konuşulmaya başladı ve yaz aylarında ses getirecek kredi kampanyalarından biri olmaya aday.