3 Aralık 2014 Çarşamba

Teb Akbank ve Denizbank'tan Bedelli Askerlik Kredi Kampanyaları

Bankaların Bedelli Askerlik kredi kampanyalarında önceliği TEB, Akbank ve Denizbank aldı. Bu üç banka Bedelli Askerlik kredi kampanyalarının koşullarını ilk açıklayan bankalar oldu.

TEB Bedelli Askerlik Kampanyası özel bir kredi paketiyle sunuluyor. TEB, bedelli askerlik kredisi kullanmak isteyenlere özel kredi sunuyor. 18.000 TL Bedelli Askerlik Kredisi 36 ay vadeyle sunuluyor. TEB Bedelli Askerlik Kredisi aylık faiz oranı % 0.99. 18.000 TL Bedelli kredisi kullananlar, aylık 617 TL ödüyorlar. TEB'den kredi kullananlar 3 ay taksit erteleme seçeneğini de tercih edebiliyor. 3 ay taksit ertelemeli Bedelli Askerlik Kredisi aylık faiz oranı aylık % 1,05 olarak uygulanıyor.

Akbank Bedelli Askerlik Kredisi ise aylık 640 TL taksitle 36 ay vadeli olarak sunuluyor. Akbank Bedelli Askerlik Kredisi, asker adayının yanısıra ailesi tarafından da kullanılabiliyor.

Denizbank Bedelli Askerlik Kredisi kampanyasında da 36 ay vade geçerli. 18.000 TL Bedelli Askerlik Kredisi için aylık olarak 648 TL taksit ödeniyor.

Bedelli Askerlik Kredisi kampanyalarında diğer bankaların hangi koşullarla harekete geçecekleri ise merak konusu. Vade süresi ihtiyaç kredilerinde olduğu gibi 36 ay olacak ve aylık taksit tutarlarının da üç aşağı beş yukarı benzer tutarlarda olması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder