8 Aralık 2014 Pazartesi

PTT İhtiyaç Kredisi Denizbank'ta Kredi Tahsis Ücretsiz

Denizbank PTT İhtiyaç Kredisi olanakları devam ediyor. Kredi tahsis ücreti olmadan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen ve emekli maaşını PTT’den alan emekliler Masrafsız Kredi fırsatından yararlanıyorlar. Kredi tahsis ücreti olmayan PTT Denizbank Emekli Kredisi ile 36 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Denizbank'ın bu kredi olanağından yararlanmak için emekli maaşını PTT’den almak gerekiyor. Bu durumdaki emekliler 36 aya kadar varan vade seçenekleriyle Denizbank kredisi kullanabiliyorlar. Devam eden kampanya kapsamında kredi tahsis ücreti ödenmiyor.

Denizbank'ın geleneksel Her Derde Deva İhtiyaç Kredisi kampanyalarından biri olan Emekli Kredisi PTT işyerlerinden kullanılabiliyor. Emekli maaşını PTT’den alan emekliler kredi başvurularını PTT şubelerinden yapabiliyor. Başvuru için nüfus cüzdanından başka belge gerekmiyor. Nüfus cüzdanı ile PTT işyerlerine giden emekliler anında kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Kredi kampanyası kapsamında kullanılabilecek kredinin üst limiti 36.000 TL. Uygulanan maksimum vade ise diğer ihtiyaç kredisi kampanyalarıyla aynı: 36 ay.

Kredi kampanyasının bir önemli özelliği de yaş sınırının yüksekliği. Kredi başvurusu yapmak isteyen 80 yaşına kadar emekliler kredi kullanabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder