23 Aralık 2014 Salı

HSBC Advance Faiz İadeli İhtiyaç Kredisi

HSBC'nin isteyen her müşterisi için hayata geçirdiği HSBC Advance sisteminde Krediye ihtiyaç duyanlar için Faiz İadeli İhtiyaç Kredisi avantajı sunuluyor. Faiz iadeli ihtiyaç kredisi kullananlar, her ay ödedikleri faizin yüzde 10’unu geri alıyorlar. Üstelik kredi tahsis ücreti de alınmıyor. Ön onaylı ihtiyaç kredi limiti sunulan HSBC Advance müşterilerine, gelir belgesiz kredi kullanma fırsatı veriliyor. Banka ödemelerini düzenli yapan müşterilere özel faiz oranları avantajı teklif ediliyor.

HSBC Advance’ın sunduğu yüzde 10 faiz indirimi fırsatından yararlanmak için üç tane Otomatik Fatura Ödeme Talimatı vermek gerekiyor. Bunların bir tanesinin ödemesinin hesaptan olması yeterli… Otomatik fatura ödeme talimatlarının aylık toplamının n az 500 TL olması gerekiyor. Bu durumda % 10 kredi faiz iadesi, ödemelerin yapıldığı ayı takip eden ayda ödeniyor ve kredi taksitlerinin gününd ve tam olarak ödenmesi yeterli oluyor.

HSBC Advance Kredi Kartı’nın alışverişleri kolaylaştıran fırsat ve avantajlarına gelince… Tek çekim olarak yapılan tüm alışverişlerde ücretsiz 6 taksit fırsatı sunuluyor. İnternetten yapılan alışverişlerde her ay % 10 indirimden yararlanılıyor. NakitPuanların 2 ile çarpılması suretiyle TatilPuan olarak kullanma imkanı sağlanıyor. İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde bulunan HSBC Club Lounge’dan ücretsiz yararlanma avantajının yanı sıra Yurtdışı Asistanlık Hizmetleri de karşılanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder