9 Aralık 2014 Salı

Denizbank 2014 Bedelli Askerlik Kredisi

Hükümetin çıkarttığı bedelli askerlik fırsatından yararlanmak için son kampanyalar devam ediyor. Ülkemizde faaliyet gösteren birçok banka bedelli askerlik hak sahiplerine Bedelli Askerlik Kredisi kampanyaları sunarak ödeme konusunda avantaj sağlıyorlar. Hak sahiplerine Bedelli Askerlik Kredisi teklif eden bankalara şimdi Denizbank da katıldı. Bedelli askerlik yapmak için Denizbank şubelerine başvuranlar düşük faiz ve uygun ödeme koşullarından yararlanıyorlar.

Denizbank'ın başlattığı Bedelli Askerlik Kredisi kampanyasında avantajlı faiz oranları ve 36 aya varan uzun vadeler bulunuyor. Hak sahiplerine ayrıca 3 ay taksit ödemesiz dönem fırsatı da veriliyor. Tüm bu kolaylıklar düşük faiz oranlarıyla birleşince Denizbank şubeleri, askerliğini bedelli olarak yapmak isteyenlerin uğrak noktası haline geliyor.

Denizbank Bedelli Askerlik Kredisi'ne başvuru yapmak için cep telefonunuzda BEDELLİ yazıp TC kimlik numaranızı 3280'e SMS ile göndermek yeterli oluyor. Mesajı gönderdikten 5 dakika sonra kredi cevabı cep telefonunuza geliyor.

Denizbank Bedelli Askerlik Kredisi'ne başvuru yapmak için gerekli belgeler de minimum düzeyde tutuluyor. Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi, gelir belgesi, yerleşim belgesi veya son aya ait resmi fatura örneği yeterli oluyor. Ayrıca bedelli askerliğe başvuru yapıldığına dair belgeyi de götürmeniz gerektiğini unutmayın.

Bedelli askerlik yapmak için yatırılması gereken 18.000 TL tutarındaki krediyi Denizbank'tan kullanmak isteyenlere 12 ay, 24 ay ve 36 ay olmak üzere üç farklı vade seçeneği sunuluyor. Krediyi 12 ayda geri ödeyenler aylık % 1.09 faiz oranından yararlanıyorlar. Geri ödeme konusunda 24 ay veya 36 ay vade isteyenlere ise aylk $ 1.14 faiz oranı uygulanıyor. Bu arada Bedelli Askerlik Kredisi'nin kredi tahsis ücretinin sadece 90 TL olduğunu belirtelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder