18 Kasım 2014 Salı

ING Bank 89 TL Taksitle 7000 Lira Kredi Kampanyası

ING herkese aynı faiz oranını uygulamaya son veriyor. ING Bank'tan kredi alanlar borcuna sadık olmayan, düzensiz ödeyen ya da hiç ödemeyen kredi müşterilerinin risk primlerini taşımıyor. Ortak risk çan eğrisine takılmadan ucuz maliyetli kredi kullanmak isteyenler ING Bank'ı tercih ediyor. Findeks kredi notu 1.700 ve üzerinde olanlar, başkalarının yükünü taşımadan ucuz faizli ihtiyaç kredisi kullanıyorlar.

ING Bank'ın son ihtiyaç kredisi kampanyası ile ayda 89 TL'den başlayan taksitlerle 7.000 Lira kredi kullanmak mümkün. Bankanın son kampanyasıyla borcuna sadık olan, kredi notu iyi olanlara aylık % 1.05 faiz oranıyla kredi kullandırılıyor. Uygulanan kredi tahsis ücreti ise sadece 9 TL.

36 ay vadeli olarak kullanılabilen 7.000 Lira kredinin taksitleri ilk yıl boyunca ayda 89 TL olarak ödeniyor. Daha sonraki iki yıl ise ödenecek aylık taksit tutarı 339 TL oluyor. SMS ile kredi başvurusu yapmak için KREDİ yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı 2205'e kısa mesaj olarak göndermeniz yeterli oluyor. ING'nin 'Paran Burda Değerli' bankacılık anlayışı sadece yatırımcılar için değil, kredi kullanıcıları için de geçerli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder