15 Haziran 2014 Pazar

Finansbank Fix Kart - Hem Kredi Kartı Hem Banka Kartı

Finansbank Fix Kart ile şimdi kredi kartı ile banka kartı birarada. Ödeme ve alışveriş alışkanlıklarını değiştiren FixCard'ın bir yüzü kredi kartı, bir yüzü ise banka kartı işlevi görüyor. Fix Card kredi kartı ve banka kartını aynı kartta birleştirerek pratik kullanım imkanı sağlıyor. Fix Kart sahipleri kartlarını isterlerse kredi kartı, isterlerse banka kartı olarak kullanabiliyorlar.

Fix Card'ın bir diğer önemli üstünlüğü yıllık üyelik aidatı olmaması. Kartın ön yüzünde müşterinin kredi kartı numarası, arka yüzünde ise banka kartı numarası yer alıyor. Böylece ön yüzünü kullanarak kredi kartı işlemlerini, arka yüzünü kullanarak banka kartı işlemlerini kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Örneğin alışveriş sırasında kredi kartıyla ödeme yapmak isterseniz kartın ön yüzünü, banka kartıyla ödeme yapmak isterseniz arka yüzünü kullanabilirsiniz. Fix Card tüm Pos cihazlarında kredi kartı ya da banka kartı olarak kullanılabiliyor. Kartın iki yönlü özelliği ATM'lerde de geçerli. ATM cihazına Fix Card sokulduğunda hangi özelliğinin kullanılacağı konusunda tercih yapılarak istenilen işlemler yapılabiliyor.

Fix Card temassızlık özelliğine de sahip bir kart. Böylece 50 TL'nin altında kalan ödeme işlemleri şifresiz olarak yapılabiliyor. temassız özelliği kullanılarak zamandan tasarruf sağlanabiliyor. Finansbank Fix Card'tan banka kartı olarak kullanılması durumunda CardFinans Nakit'in tüm avantajlarından yararlanmak mümkün oluyor.

Fix Card'da banka kartı gerekse kredi kartı özelliği için aynı şifre kullanılıyor. Bakiye uyarı servisi ile bakiye 100 TL’nin altına düştüğünde ve ay sonu kapanış bakiyesi ile varsa KMH limiti SMS ile ücretsiz olarak kart sahibine bildiriliyor. Fix Card ile avantajlı alışveriş yapılabilecek anlaşmalı 583 tanınmış marka var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder