2 Haziran 2014 Pazartesi

Denizbank Esnaf Kredisi 75 Bin Liraya Kadar 36 Ay Vadeyle İşletme Kart'ta

Esnafın kredisi Denizbank İşletme Kart'ta hazır. '40 yıllık esnafım, hiç bu kadar sıkışmamıştım' diyorsanız Denizbank İşletme Kart'ta hazır esnaf krediniz var. İşletme Kart'ı olanlar kolaylıkla kredilerini kullanıyorlar ve geri ödemelerini 36 taksitle yapıyorlar. 36 aya kadar vadelerle, 75.000 TL'ye kadar kredi Denizbank şubelerinde esnafı bekliyor. Denizbank Esnaf Kredisi 75.000 TL’ye kadar kredi kullanma fırsatı sunuyor.

İşletme Kart sahipleri esnaf kredilerini hemen kullanırlarken geri ödemelerini Ramazan Bayramı'ndan sonra yapmaya başlıyorlar. Ertelemeli olarak kullanılabilen Denizbank Esnaf Kredisi günde 6 TL'den başlayan taksitlerle kullanılabiliyor. 5.000 TL esnaf kredisinin 36 ay vadeyle kullanılması durumunda geri ödemeler ayda 182 Lira taksitle yapılıyor, bu da günde yaklaşık 6 TL ödeme anlamına geliyor. Kampanyada aynı anda dosya masrafsız kredi seçeneği de bulunuyor.

2 Haziran'da startı verilen Denizbank Esnaf Kredisi kampanyası bu ayın sonlarına kadar devam edecek ve 28 Haziran tarihinde sona erecek. Kredi başvurusu yapmak isteyen esnafın Denizbank şubelerine uğramaları yeterli. Kampanya şimdiden konuşulmaya başladı ve yaz aylarında ses getirecek kredi kampanyalarından biri olmaya aday.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder