31 Mayıs 2014 Cumartesi

Vakıfbank Konut Kredisi Yaz Kampanyası Başladı

Vakıfbank Yaza Özel Konut Kredisi Kampanyası başladı. Bugüne kadar 300 bin kişiyi ev sahibi yapan Sarı Panjur konut kredisi kampanyalarının bir yenisi olan kredi kampanyası Haziran ayıyla birlikte start veriyor. Kampanya cazip faiz oranları sunarken masrafsız ve kredi kullandırım ücreti olmadan kredi kullandırıyor. Yaza Özel Konut Kredisi Kampanyası'nda sadece ipotek tesis ücreti ve ekspertiz ücreti gibi zorunlu masraflar alınıyor.

Vakıfbank Konut Kredisi yaz kampanyasında faiz oranları % 1.04'den başlıyor. 60 aya kadar konut kredisi kullanılması durumunda % 1.04 faiz oranı geçerli. 61 ay ile 120 ay arasındaki vadelerde uygulanan aylık faiz oranı ise % 1.05 oluyor. Vakıfbank'tan 120 aya kadar vadelerle konut kredisi kullanmak mümkün. 100.000 TL kredi için 800 TL ücret ödemesi yapılıyor. Alınan ücretlerle beraber aylık maliyet oranı 120 ay vade için % 1.07'ye çıkıyor. Yıllık toplam kredi maliyeti ise % 12.80 olarak gerçekleşiyor. Kredi faiz oranları ve ücretlerinin arttığı bir dönemde % 12.80'lik yıllık toplam maliyet oldukça uygun gözüküyor. Bu maliyet oranı aylık taksit tutarlarının ve ödenecek toplam rakamın da aşağıya çekilmesini sağlıyor. Böylece kira öder gibi ev sahibi olma fikri bir hayal olmak yerine gerçeğe dönüşebiliyor.

Vakıfbank'ın 120 aya varan vadelerle kullanılabilen konut kredisi hakkında ayrıntılı bilgi bankanın şubelerinden alınabiliyor ve kredi başvurusu Vakıfbank şubelerine yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder