23 Mayıs 2014 Cuma

Vakıfbank 0.99 Faiz Oranlı İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank 0.99 faiz oranından başlayan maliyetlerle ihtiyaç kredisi kullandırmaya devam ediyor. Bahar Kampanyası olarak başlayan kredi kampanyası Haziran ayına yaklaştığımız şu günlerde de son hızıyla sürüyor.

0.99 aylık faiz oranı 12 ay vade ve 5.000 TL kredi için geçerli. Küçük çaplı kredi ihtiyacı olanlar 105 kredi tahsis ücreti ve 0.99 faiz oranıyla 12 ay vadeli olarak 5.000 Lira kredi kullanabiliyorlar. Kredinin aylık taksit tutarı ise 449 TL olarak gerçekleşiyor.

Kampanya kapsamında daha yüksek kredi kullanmak isteyenler için de sayısız seçenek mevcut. Örnek olarak vermek gerekirse 1.15 faiz oranıyla ve 209 TL kredi kullandırma ücretiyle 12 ay ya da 36 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kredi kullandırım ücreti ödemek istemeyenler ise masrafsız olarak % 1.18 faiz oranıyla kredi çekebiliyorlar.

Vakıfbank bahar aylarında başlattığı kredi kampanyasını yaz aylarına da taşıyacak gibi gözüküyor. Sunduğu avantajlı oranlarla dikkat çeken Vakıfbank 36 aya varan vadelerde ve değişik tutarlarda, her bütçeye uygun kredi seçenekleri sunmaya devam ediyor. Kredi kampanyasından yararlanmak için kefil şartı aranmıyor. Vakıfbank'ın 60. kuruluş yıldönümüne özel kredi kampanyaları düşük faiz ve komisyon tutarlarıyla uzun vadeli ve yüksek tutarlı kredi fırsatları sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder