21 Mayıs 2014 Çarşamba

ING Bank Esnaf Kredisi 20000 TL Kredi İçin SMS ile Kolay Başvuru

ING Bank esnafa özel yeni bir kredi kampanyası başlattı. Esnaf Kredisi kampanyasına kısa mesaj göndererek kolayca başvuru yapılabiliyor. Bankanın kredi kampanyasında ayda 499 TL taksitle ticari kredi kullanmak mümkün. Kredi kampanyasının maksimum limiti ise 20.000 TL. Esnafa özel krediden yararlanmak için cepten başvuru yapmak isteyenlerin KOBİ yazıp TC kimlik numarasını 2205'e göndermek gerekiyor. Kredi 3 ay ertelemeli olarak kullanılabiliyor. Böylece ilk geri ödeme tarihi 3 ay ötelenmiş oluyor.

Kampanyanın televizyon reklamları da ekranlarımızdaki yerini almaya başladı. ING Bank'ın bu kampanyasında bu kez Balık Ayhan'ı izliyoruz. 'Paran burada değerli' anlayışı sadece Turuncu Hesap gibi kazandıran ürünlerde değil, bankanın düşük maliyetlerle sunduğu kredileri için de geçerli. Düşük maliyetli kredi kullanmak ödenecek kredi faizi ve ücretleri açısından avantaj sağlıyor, bu da ING Bank'ın tüm müşterileri için aynı anlayışla çalıştığını gösteriyor.

ING Bank'ın esnafa özel kredisi için belirlenen maksimum kredi tutarı 20.000 TL olarak açıklandı. Bankanın web sitesinde henüz ayrıntılarını göremediğimiz kampanyanın özelliklerini televizyon reklamı aracılığıyla öğreniyoruz. Kredinin aylık 499 TL taksitle kullanılabildiğini vurgulamak gerekiyor. ING Bank Esnaf Kredisi için SMS göndererek başvuru yapmak isteyenlerin KOBİ yazıp TCKN numaralarını ekleyerek 2205'e göndermeleri yeterli oluyor. Kredi 3 ay ertelemeli olarak kullanılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder