2 Mayıs 2014 Cuma

Esnaf Kredili Axess KOBİ İçin 4425'e SMS Başvurusu Yapılabiliyor

Akbank'ın esnafa yönelik kredi çözümleri bu kez yepyeni bir kredi kartı ürünü ile geldi: Axess KOBİ kredi kartı. Axess KOBİ bildiğimiz Axess kredi kartının özelliklerini taşımasının yanında aynı zamanda esnafa anında kredi imkanı sunuyor. 'Esnafın kredisi her an cebinde' sloganıyla yola çıkan Axess KOBİ alışveriş yapma imkanının yanında ticari kredi kullanma fırsatı sunuyor.

Axess KOBİ kredi kartı olan esnaf ve kobiler kredilerini istedikleri anda kullanıyorlar, geri ödemelerini taksitli olarak yapıyorlar. Axess KOBİ ile Akbank ATM’lerinden, Akbank Direkt Internet’ten, 444 23 23 KOBİ Hattı’ndan veya şubeden ticari kredi kullanmak mümkün. Taksitli ticari kredi 24 aya varan vadelerle kullanılabiliyor. Axess KOBİ'nin sunduğu şirket kredi kartı özelliği ile şirket harcamaları da Axess KOBİ ile yapılabiliyor.

Axess KOBİ ile yurtiçinde ve yurtdışında alışveriş, harcama ve ödeme yapılabiliyor. Axess KOBİ ile yapılan harcamalardan chip para kazanılıyor. Axess KOBi aynı zamanda ATM'ler üzerinden vadesiz hesaba erişme imkanı sunuyor. Axess KOBİ kullanılarak Akbank ATM’lerinden para çekme, bakiye öğrenme ve ekstre sorgulama işlemlerini yapmak mümkün.

Axess KOBİ ile yapılan harcamalar 9 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Aynı zamanda harcamaların ödemelerini 90 güne kadar erteleme imkanı da sunuluyor.

Axess KOBİ kredi kartına otomatik ödeme talimatı verilerek düzenli fatura ve SGK sigorta prim ödemeleri yapılabiliyor.

Akbank'ın avantajlı kredi kartı Axess KOBİ başvurusu SMS atarak da yapılabiliyor. Bunun için mesaj metnine “AXESSKOBİ” yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı ekleyip 4425’e SMS göndermeniz yeterli oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder