27 Nisan 2014 Pazar

Yapı Kredi Masrafsız Bahar Kredisi Günde 10 TL'ye 9000 Lira

Yapı Kredi Bankası Bahar aylarına özel kredi kampanyası başladı. Masrafsız olarak sunulan Bahar İhtiyaç Kredisi kampanyasında masraflar Yapı Kredi Bankası'ndan. Bahar Kredisi bankanın artık gelenekselleşen Süper Kredi kampanyalarından bir yenisi. Nisan ayı ile birlikte startı verilen Yapı Kredi Bahar Kredisi ile hiçbir masraf veya komisyon ödemeden ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün.

Yeni Süper Kredi kampanyasının tanıtımları ve geri ödeme planları da yine günlük ödemeler üzerine kuruldu. Son kampanyada günde 10 TL geri ödemeyle 9.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Yapı Kredi Süper Kredi 36 ay vadeli olarak kullanılabiliyor. Kredinin faiz oranı aylık % 1.23. Düşük faiz oranı ile kullanabilen son Süper Kredi nakit ihtiyaçlarını anında karşılama imkanı sunuyor.

Bahar kredisi için başvurular Yapı Kredi Bankası şubelerinden ve internet üzerinden Kredi Şimdi aracılığıyla yapılabiliyor. SMS ile kredi başvurusu yapmak için Bireysel yazıp boşluk bıraktıktan sonra kimlik numaranızı yazıp boşluk bırakarak aylık net gelirinizi yazıp 4411'e kısa mesaj olarak göndermeniz yeterli. Ayrıca 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı numarası aranarak da kredi başvurusu yapılabiliyor. Bankanın Masrafsız İhtiyaç Kredisi için başvurular sadece nüfus cüzdanı gerekiyor. Kamu çalışanları ise nüfus cüzdanı ve kamu kurum kimlikleriyle hemen kredi başvurusu yapabiliyorlar. Kampanya masrafsız oluşu ve düşük faiz oranlarıyla Bahar aylarına damgasını vuracak gibi gözüküyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder