14 Nisan 2014 Pazartesi

Vakıfbank Düşük Faizli 60. Yıl Kutlama Kredisi

Vakıfbank 60. yılını çok özel bir kampanyayla kutluyor. 1954 yılında faaliyete geçen Vakıfbank'ın 60. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen özel kampanyada son ayların en düşük kredi faiz oranı olan % 0.60 faiz oranı sunuluyor. Bankadan 3 ay ile 9 ay vade arasında ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüm müşterilere açık olan bu kampanyada ayrıca daha yüksek miktarda kredi çekmeyi düşünenlere yönelik farklı seçenekler de var.

Vakıfbank 60. Yıl Kutlama Kredisi kampanyasında her bütçeye uygun seçenekler arasında aylık % /.60 faiz avantajı dikkat çekiyor. Minimum 500 TL ile maksimum 3000 TL arasında ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlerin tercih edebileceği bu seçenekte 3 ay ile 9 ay arasında vade seçenekleri bulunuyor. Aylık faizin % 0.60 gibi piyasanın en düşük faizi olacak şekilde düzenlendiği bu seçeneği tercih edenler, sadece 100 TL kredi tahsis ücreti ödemek suretiyle kampanyaya katılabiliyorlar.

Vakıfbank'ın müşterileri için hazırladığı özel kutlama paketinden daha yüksek miktarda kredi kullanmak isteyenler için de avantajlı seçenekler yer alıyor. 3.000 TL ile 50.000 TL arasında herhangi bir miktarda ihtiyaç kredisi kullanmayı düşünenler, bunu en fazla 9 taksitle ödemek istediklerinde aylık % 1.15 cazip faiz oranından yararlanabiliyorlar. Kredi tahsis ücreti ödemeden kredi kullanmak isteyenlere de aylık % 1.18 faiz oranı sunuluyor.

Vakıfbank'ın 60. Yıl Kutlama Kredisi'ne başvuru yapmak için en yakın Vakıfbank şubesine uğrayıp müşteri temsilcinizle görüşebileceğiniz gibi bankanın internet sitesini ziyaret ederek ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Kredi başvurusu için kefil aranmıyor. Ancak bankanın gerekli görmesi durumunda kefil şartı da konabiliyor. Vakıfbank her bütçeye uygun şekilde düzenlediği 60. yıl kampanyasında "halinizden anlayan kredi" slognanını haklı çıkaracak avantajlara imza atıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder